jelena karleusa besna

Jelena Karleuša ponovo šokirala javnost! (FOTO)

Kako bi takav izgled opravdala i pred kamerom, JK je tokom svake pauze pitala ogledalce ko je najlepši na svetu.

Jelena Karleuša ponovo je uspela u svojoj misiji da šokira javnost, u čemu joj je pomogao još jedan neobjašnjiv stajling i manjak kulture.

Diva i nije bila tako divna kada je na snimanje emisije “Zvezde Granda” došla u haljini koja je toliko kratka da je delovalo kao da je pozajmila od svoje sedmogodišnje ćerke, međutim, ona nije marila za sliku koju stvara u javnosti. Polugole zadnjice, JK je paradirala do studija, a kada se udobno smestila, pokazala je srednji prst novinarima.

karleusino dupe

Naime, Jelena je ponosno ušetala u studio “Granda” dok su se prisutni okretali za njenom sevajućom zadnjicom. Samozadovoljna diva ipak nije bilo toliko srećna zbog svog izgleda tog dana, pa je izvukla neseser za “prvu pomoć” i počela da spasava šta se spasti može. Prvo je puderom prekrila nedostatke na koži i vidljive podočnjake, a potom je zgrabila telefon i odradila seriju selfija, koju je verovatno kasnije obradila kroz „fotošop“ i potom se pohvalila fanovima besprekornim izgledom.

Kako bi takav izgled opravdala i pred kamerom, JK je tokom svake pauze pitala ogledalce ko je najlepši na svetu, a kada bi joj odraz odgovorio u njenu korist, Karleuša bi uz male dodatne korekcije mogla da nastavi sa snimanjem. Ipak, na žulj su joj ponovo stali novinari samim svojim prisustvom, te je diva, koja je ubeđena da su mediji tu samo zbog nje, počastila pripadnike sedme sile srednjim prstom.

karleusa srednjak

Podsećamo, Karleuša je više puta bila glavni akter medijskih ratova sa poznatim zvezdama, a novinare je vređala kad god bi se njeno ime pojavilo u kontekstu drugačijem od onog koji ona priželjkuje. Takođe, Jelena je ogorčena na medije još od fijaska koji je doživela na Ušću, te koristi svaku priliku da kritikuje njihov rad.

Čitaj još  Pogledajte čime se Donna Ares pohvalila

Karleuša uvredila Mariju, pa dobila po glavi

Snimanje muzičkog šou programa “Zvezde Granda” na trenutak se pretvorilo u rijaliti šou zahvaljući još jednom zajedljivom komentaru članice žirija Jelene Karleuše upućenom jednom kandidatu. Kada se na sceni pojavio debeljuškasti takmičar, Karleuša mu je poručila da na estradi debeli izvođači mogu da postignu uspeh jedino u slučaju da ubijaju od pevanja, a da je najbolji primer za to njena koleginica Marija Šerifović. Kada je Šerifovićeva čula ovu prozivku, u afektu je Karleušu pogodila hemijskom olovkom u glavu.

– Ovo je fizički kontakt. Direktore, učinite nešto – požalila se plavokosa pevačica Saši Popoviću.

Strasti su se ubrzo smirile, pa je snimanje moglo da se nastavi u pozitivnoj atmosferi.

izvor: Alo