Jelena Karleuša oplela po “X faktoru”!

Jelena Karleuša, iako se nalazi u medijskoj ilegali, ponovo se oglasila i dala svoje mišljenje, iako je niko zapravo nije ni pitao.

Jelena Karleusa

Da je neko pitao JK šta misli o “X faktoru”, ona bi rekla (naravno, da nije u ilegali):

– Moja ocena X Faktora-SMORČINA DOSADNA. Jebeš show u kom su haljina i šminka Emine Jahović najinteresantniji momenat.

No, pošto je niko nije pitao, ona je ovaj muzički šou prokomentarisala na Tviteru.

Jelena Karleuša se oglasila povodom muzičkog šoua “X faktor” sada kada je on već pri kraju. U svom stilu, prokomentarisala je žiri i takmičare, zaključivši kako niko od njih nema taj “iks faktor” koji je potreban.

Jk tviter

JK tviter

Skandal u “X Faktoru” između Emine i izbačene Ilme!

Karahmetova teško podnela ispadanje iz takmičenja, a naročito su je pogodili komentari da je previše mlada za estradu.

Ilma Karahmet

Očekivala je pobedu, a nije stigla do superfinala.
Ilma Karahmet teško je podnela ispadanje iz „X faktora“, i to u poslednjoj emisiji pred superfinale 23. marta u Areni. Ona je zbog toga napravila skandal u Šimanovcima. Četrnaestogodišnja devojčica iz Kiseljaka ne može da se pomiri s činjenicom da ju je žiri poslao kući. Ona je odmah nakon emisije s roditeljima napustila Beograd i vratila se u Kiseljak, iako je juče trebalo da gostuje u jutarnjem programu na televiziji Pink.

– Ilma je plakala i napravila je scenu. Vikala je da je nepravedno ispala i da je takmičenje namešteno. Onako besna, s roditeljima se vratila kući u Kiseljak. Iako je delovalo kao da je sve stoički podnela, nju je rastužilo to što Željko, Emina, Kiki i Kristina nisu komentarisali njeno izvođenje pesme spasa nego njene godine – kaže izvor i dodaje:

– Kad su Ilmi iz produkcije rekli da ujutru ima gostovanje u jutarnjem program na TV Pink, devojčica im je odgovorila: „Ne moram ja nigde da idem, ionako nisam ispoštovana do kraja“. Potom su se čuli s njenom majkom, koja im je poručila da će novinarima ispričati kako je produkcija ispala nekorektna prema njenoj ćerki. Počeli su da šire priče kako su nezadovoljni uslovima koje su imali tokom učešća iako su do samo pre nekoliko dana, dok su svi za Ilmu govorili da će sigurno pobediti, tvrdili da ih produkcija drži kao malo vode na dlanu.

Čitaj još  Pinkove Zvezdice: Takmičenje su napustile Melanija i Julija!

Ilma proklela Emininu decu!

Nakon što je komentar Ilme Karahmet napravio pravi haos na internetu i izazvao mnogo reakcija, učesnica “X Factor-a” se još jednom oglasila na svom fan klubu i objasnila šta je želela da kaže. Naime, kako kaže Ilma, ona nije mislila ništa loše time što je rekla i naglašava da i dalje poštuje Eminu Jahović.

– Ne znam zašto je došlo do ovolike zbrke na svim portalima zbog mog komentara na Emininom statusu. Ništa loše nisam mislila, samo hoću da kažem da mi je srušila snove, svojom odlukom, ali ja i dalje nju poštujem, kao i sve ostale članove žirija, i kao sve starije osobe od mene. Toliko… – napisala je Ilma.

Podsetimo, Ilma je na Emininom statusu o “X Factor-u” ostavila sledeći komentar:

– Hvala ti Emina, imaš svoju decu i da Bog da te usrećili kao što si ti mene.

Emina je, takođe, na svom Fejsbuk profilu objavila da se oseća razočarano, a Ilma je na društvenoj mreži priznala krivicu.

izvor: Blic, Kurir