Jelena Karleuša obustavila saobraćaj na Novom Beogradu!

Pop zvezda Jelena Karleuša među glavnim je akterima promotivnog videa za predstojeći dens festival „Najbolje od devedesetih“, koji se u „Kombank areni“ održava 11. oktobra.

Karleusa snimanje

Jelena se ovim na kratko vratila u period od pre dvadesetak godina, a sudeći po fotografijama, odlično se provela na snimanju. Iz njenog automobila odjekivale su pesme iz tog perioda, a na nekoliko metara od nje vitlalo se pištoljima, doduše plastičnim. Karleuša je tokom snimanja u novobeogradskim blokovima napravila pometnju, ali i zastoj, s obzirom na to da je zbog snimanja reklame na određeno vreme obustavljen saobraćaj.

Ovaj video je samo deo kampanje za veliki dens festival „Najbolje od devedesetih“, koji se u „Areni“ održava 11. oktobra, a tokom kojeg će pred beogradskom publikom nastupiti „2 Unlimited“, „Snap“, „Technotronic“, „Ace of Base“, „Snow“, „Culture Beat“, „C&C Music Factory“ i „La Bouche“.

Inače, cela bivša Jugoslavija bruji o ovom dens spektaklu koji će se za mesec dana održati u Beogradu, a veliko interesovanje vlada i u Mađarskoj, Bugarskoj i Rumuniji, gde se prodaju karte za ovaj festival. Ovu manifestaciju vodiće dve poznate ličnosti, čiji identitet organizatori još uvek kriju.

Čitaj još  Severina i Rade Šerbedžija snimaju duet!

izvor: Alo