Jelena Karleuša: Bila bih nonstop gola!

“Smatram da nema ničeg lepšeg i slobodnijeg od golog ženskog tela, ali na žalost, živim u svetu u kojem postoje malograđanske stege, pa čak i kada je reč o nama umetnicima”, kaže pevačica.

Karleusa 2014

Jelena Karleuša je izjavila da bi gola šetala ulicom da je rođena negde drugde, a ne na Balkanu, i dodala da je njen suprug Duško Tošić uz nju sazreo i postao manji homofob.

Kontroverzna zvezda je u priči o ženskim telima kao objektima prilagođenim masovnom muškom ukusu, istakla:

– Smatram da nema ničeg lepšeg i slobodnijeg od golog ženskog tela. Da ne živim na Balkanu, verovatno bih 24 sata bila gola i tako šetala scenom i ulicom, ali, na žalost, živim u svetu u kojem postoje malograđanske stege, pa čak i kada je reč o nama umetnicima

Jelena Karleusa

Karleuša je, između ostalog, progovorila i o tome kako je njen suprug Duško Tošić uznapredovao i od otvorenog postao, kako kaže prikriveni homofob:

– To je prvi korak. Mi u Srbiji kažemo: “Misli, brate, kako hoćeš, ali nemoj da smetaš drugome da bude ono što želi”. Ja sam Duška upoznala kad je imao 21 godinu, a uskoro će napuniti 30, sazreo je u međuvremenu. Muškarac se može itekako lepo da se prevaspita ako je žena uporna.

Čitaj još  Nikolija blistala na Grandovoj sceni (VIDEO)

izvor: Telegraf
foto: Fejsbuk