jelena karleusa

Jelena Karleuša: Biću gost kod Ivana Ivanovića!

U intervjuu za domaći portal Jelena Karleuša je mnogo toga otkrila, pa i to da li bi ponovo ušla u sukob sa Arkanom, šta se dogodilo između nje i Dare Bubamare i da li će zakopati ratne sekire sa Ivanom Ivanovićem.

Na pitanje da li bi se ponovo suprotstavila Arkanu kao tinejdžerka od 19 godina ili bi prećutala i držala se po strani, JK je ovako odgovorila:

– Kada bih mogla da vratim vreme, jebala bih mu mater. Ali, bila sam mlada i neiskusna. Vodilo me je čisto hrabro srce i zdrav razum, iako sam imala 19 godina i za njega sam bila dete koje je krvnički napao! Znate, džukele od 50 godina koje tako napadnu devojke od 19, pokazuju ko su. Obični ološ. Ali, kad je reč o tom lopovu i ubici, ništa nije čudilo. Niko tad nije smeo da me zaštiti sem pokojnog Minimaksa koji je od tog smrada zbog toga dobio šamar. Preda mnom u Sava Centru. Tim pre mi je krivo kada čujem šta Minimaksov sin izjavljuje… Debil brani Cecu. Šta ćeš, nije svestan.

Obukla sam Radojku za jedan spot

Karleuša je pričala i o njenom sukobu sa pevačicom Darom Bubamarom, odnosno Radojkom, kako je ona zove. A mediji nikako da saznaju razlog njihovog sukoba, s obzirom na to da su bile bliske prijateljice.

– Kako to mislite JA JE ZOVEM RADOJKA?! Tako su je nazvali otac i majka. Ona mi nikad nije bila bliska, videle smo se dva puta u životu. Jednom mi je Darko Kostić tražio stvari, da bi joj uradio stajling za neki spot, ja sam dala i sve je bilo ok dok se posle za to nije saznalo. Od tog momenta, umesto hvala, od nje sam dobila godine najstrašnijih uvreda. Sujeta je čudo. Stvari mi naravno ni ona ni Kostić nikad nisu vratili. Ona je od mene popila tužbe i to je to. To je davno završena priča, a ja joj ime pomenem kad mi je do zajebancije – objašnjava JK..

Ivan Ivanović je pre nekoliko meseci izjavio da će Karleuša biti poslednji gost njegove emisije. Da li bi pristala na ovaj TV okršaj i pod kojim uslovima?

Čitaj još  Popularna pevačica imala tešku saobraćajku!

– Pa naravno! Ali, moj uslov je da ide uzivo! Da se ne snima! Da ne može da čita sa idiota! Da ne može da izmontira… Želim da ga javno, pred kamerama, figurativno rečeno – masakriram, jer meni radi mozak kao desetorici onih koji mu pišu pitanja i odgovore! Moram da ga zamolim da mi ponovi u lice sve što je godinama o meni govorio… Želim da mu kažem ‘ajde sad, pičko, da čujem šta si ono rekao. Zar to ne bi bilo sjajno!? Uhhh, baš bih volela! Inače, zajednička crta svih tih koji me pljuju je da ne smeju to da ponove meni u lice, pa mucaju kao Seka u skrivenoj kameri. Tako je to kada se nađu lice u lice sa svojim idolom, ističe JK.

Rat između Pinka i Prve: “Ne biram nikoga”

Koju stranu bira JK u ratu između Pinka i Prve?

– Ja sam tim JELENE KARLEUŠE. Neka se Pink i Prva otimaju o zvezde. Ne obrnuto. Malo su mi tužni pevači koji se poltronski utrpavaju i nude. Ali, oni moraju. Zato ih i Pink i taj Grand tretiraju kao stoku, bez postovanja, kao robove i potrosnu robu. Jer zašto bi ih postovali kada ne poštuju sebe same? Meni se blago rečeno jebe i za TV i za novine. Moje društvene mreže su ionako dominantnije od svega toga. Ja trebam medijima. Ne obrnuto. Bez mene, domaći šoubiz je jedna velika jeftina smorčina – skromna je (ili realna) Karleuša.

izvor: Tracara