Jelena Jovanović ima novog dečka?!

Pevačica je odlučila da časti sebe dobrim korsetom, iako javnosti još uvek nije prikazala novog dečka, koji će se zapravo najviše oduševiti ovom njenom kupovinom.

Jelena Jovanovic

Pevačica i bivša farmerka Jelena Jovanović napunila je 24 godine, a tokom prepodnevne šetnje bira seksi veš u jednom tržnom centru. Jelena je odlučila da časti sebe dobrim korsetom, iako javnosti još uvek nije prikazala novog dečka, koji će se zapravo najviše oduševiti ovom njenom kupovinom.

Nakon raskida sa odbojkašem Edinom Škorićem, Jelena je svoj privatni život potpuno sakrila od očiju javnosti, kao i svoju novu jaču polovinu. Pevačica je aludirala na novu ljubav, kada se svim prijateljima koji su joj čestitali rođendan zahvalila simboličnom pesmom “Nađi novu ljubav”.

Ipak, pevačica se najviše zadržala u prodavnici veša, gde je odmah po ulasku zapazila seksi crni korset sa šljokicama i resama. Nakon što ga je prislonila uz svoje telo da vidi da li joj odgovara veličina, zapazila je još jedan iste boje, što ju je dovelo u večitu žensku dilemu za koji da se odluči.

Nažalost, pevačica je u šopingu bila sama, pa se dugo dvoumila i na kraju izabrala suptiliniju varijantu od satena sa korpama koje oblikuju grudi. Jovanovićeva je izabrala i gaćice od satena u boji šampanjca, kao i čipkani crveni veš.

Čitaj još  Anabela: Neću da objavljujem album!

Pošto sinoć nije bilo slavljeničkog partija jer je Jelena imala nastup, ostaje pitanje kada će svojim poklonom obradovati novu ljubav. S obzirom na to da je nedavno izbacila singl „Heroj“, očigledno je da je neko osvojio srce mlade pevačice, iako ga ona krije kao zmija noge.

izvor: Alo