jelena golubovic u nevidjenom izdanju

Jelena Golubović u do sada neviđenom izdanju! (FOTO)

Još veću buru izazvali su momenti kad se Golubovićeva savijala da obriše felne, pa je njena pozamašna pozadina dolazila do izražaja.

Rediteljka Jelena Golubović, koja je nedavnom pobedom u rijalitiju „Farma“ osvojila duplu krunu, nije se opustila, iako je inkasirala 50.000 evra, već je uzela krpu u ruke i zasukala rukave.

jelena golubovic kupaci 1

U kupaćem kostimu i na štiklama, ona je na drugačiji i poseban način pokazala kako auto-recenzije mogu biti veoma seksi.

Iako se žali da je tokom rijalitija nabacila koji kilogram, to se na njenom telu ne primećuje, osim što je stomak sakrila jednodelnim kupaćim kostimom i tako prikrila nedostatke.

jelena golubovic kupaci3

Poput scena iz „Niskih strasti“, Golubovićeva je svoj neobičan stajling za pranje automobila upotpunila crvenim štiklama i masivnom srebrnom ogrlicom, pa je čitava scena koju smo zatekli u perionici izgledala poput onih iz filmova za punoletne. Iako je šmrkom skidala penu, koju je prethodno nanela na krov, vrata i farove automobila, Jelena je podigla temperaturu u glavama prolaznika, koji nisu odvajali pogled od njenog nemirnog poprsja, koje samo što nije izletelo iz grudnjaka.

jelena golubovic kupaci 1a

Još veću buru izazvali su momenti kad se Golubovićeva savijala da obriše felne, pa je njena pozamašna pozadina dolazila do izražaja. Ona se u nekoliko navrata naginjala preko haube kako bi temeljno očistila brisače, zbog čega joj je po telu ostala pena, pa su se radnici perionice ponudili da je očiste. Temeljna kao i obično, rediteljka je skoro čitav sat glancala novog četvorotočkaša, kojeg je očigledno kupila nakon što je odnela još jednu pobedu.
U svakom slučaju, za nju su to bačene pare, što bi naš narod rekao, jer ona više vremena provodi u rijalitijima nego u stvarnom životu, pa neće tako često imati prilike da ga vozi. Da stvar bude gora, Jelena se u ovu vlažnu avanturu upustila kompletno sređene frizure i sa ful šminkom, što je dodatno ovu situaciju učinilo neobičnom. Iako su mnogi očekivali da se rediteljka umorila od fizičkih poslova, očigledno je odlučila da sa seoskim stilom života nastavi i van domašaja kamera u Lisoviću, ili možda samo održava kondiciju pred ulazak u novi rijaliti.

Čitaj još  Parovi: Starleta prevršila svaku meru! (VIDEO)

izvor: Alo