jelena pobegla zbog bake

Jelena Golubović objasnila zašto je napustila Parove!

Posle saslušanja u Palati pravde rediteljka umesto u rijaliti otišla kući. Zbog nepoštovanja ugovora preti joj kazna od 20.000 evra.

Jelena Golubović juče je napustila „Parove“ zbog saslušanja u Palati pravde, u postupku protiv Hasana Dudića, koji ju je prebio u prethodnoj sezoni tog rijalitija.

Posle saslušanja, umesto da se vrati u rijaliti, rediteljka je pobegla kući kod majke i bake!

Ekipa dnevnog lista pronašla je Jelenu u njenom domu kod Železničke stanice. Ona nam je objasnila zašto ne želi da se vrati u šou.

– Morala sam da pobegnem jer mi je baka važnija od rijalitija. Ona je zbog mene htela da se ubije, jer je videla da patim! Malo je falilo da najvažnija osoba u mom životu skoči s mosta. U vili sam ostala koliko je trebalo. Tamo su me svi maltretirali, plašim se da me neko ne ubije, pa se stalno na ulici okrećem za sobom. Živim u strahu. Bila sam najjači igrač tamo i mnogima sam smetala. Ne znam koliko novca će mi producenti dati za honorar koji smo ugovorili, ali narednih mesec dana ne planiram da se vraćam tamo jer želim da budem s porodicom – kaže rediteljka.

Ona tvrdi da joj je zdravlje narušeno.

jelena pobegla zbog bake

– Ogrešili su se o mene, nisu mi dozvolili da odem na Sajam knjiga. Promovišu Mimi Oro i Natašu Šaviju, a mene nema nigde. To je bila kap koja je prelila čašu. Da ne pričam o tome da sam zbog narušenog zdravlja pljuvala krv! Htela sam da izađem. Imam obaveze, a tri nedelje nisam znala šta se dešava u mojoj kući. Evo, i sad ne mogu da verujem da sam slobodna. Šta da vam kažem, znam da sad protivnici slave, ali ne razmišljam o tome jer samo želim da budem s porodicom – zaključuje Golubovićeva.

Čitaj još  Parovi: Ružica zaprepastila novim priznanjem!

Iz produkcije „Parova“ kažu da će razmisliti da li će tužiti Jelenu zbog nepoštovanja ugovora. Ukoliko se odluče na taj korak, preti joj kazna od 20.000 evra. Rediteljka kaže da je za svaki slučaj angažovala advokata.

Radnici joj se udvarali

Jelena je napravila pometnju među radnicima ispred zgrade u kojoj živi. Čim su je ugledali, obustavili su radove, a jedan radnik joj je čak izjavio ljubav.

– Jeco, mačko, opasna si! Dođi da nam pomogneš, baci te štiklice, daćemo ti čizme. Jao, što si lepa u toj roze haljinici. Možemo zajedno rupu da kopamo – mamio ju je udvarač.

izvor: Kurir

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG