jadranka barjaktarovic

Jadranka Barjaktarović: Stavljam silikone ali čekam pravo vreme!

Neću od svojih implantata praviti medijski cirkus, ali ću ih ugraditi. Inače, to mnogo češće rade obične žene nego pevačice, ali samo na nama je fokus, kaže Jadranka.

Atraktivna Jadranka Barjaktarović, koja je nedavno proglašena najboljom pevačicom Crne Gore, kaže u intervjuu da ne oseća ekonomsku krizu i da planira da ugradi silikone, ali da brak još ne želi.

– U moje vreme, pre sedam-osam godina, nije bilo baš ovakvo stanje na estradi. Tada su takmičenja bila znatno drugačija, tražile su se druge vrednosti, a ne provokacija i golotinja. Ali na to se ne može uticati, da može, vrlo rado bih… Iskreno, srećna sam što sam počela tada. Danas se ne bih snašla. Vidim da mnogi danas posle jednog hita umisle da su zvezde, a ne znaju da se lako može desiti da ih sutra i u najbližem komšiluku zaborave. A to se najčešće desi i oni to onda teško podnose, odaju se porocima i padaju u depresiju. Malo je njih koje smatram zvezdama, a njihove karijere su zaista dugovečne.

Koga smatraš zvezdom?
– Da ih ne nabrajam sad, ali tu su Lepa Brena, Ceca, Čola, Lukas… Nikad nisam imala mnogo reklame, imala sam nekoliko dobrih pesama, a publiku kupujem na terenu.

Nedavno si dobila nagradu za najbolju pevačicu Crne Gore.
– Prvi put sam bila na crvenom tepihu. Počastvovana sam što me je publika odabrala. Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobila nagradu zajedno s Cecom, koja je proglašena za najbolju pevačicu u regionu.

Ima li krize na estradi?
– Ima i svake godine je sve gore. Međutim, za onog ko dobro radi i ko hoće da radi nema problema.

Čitaj još  Sloba Vasić krio da ima ćerku od pet godina!

Nema ni za Darka Lazića, koji se hvalio da je dobio bakšiš od 50.000 evra…
– Ako je tako – svaka mu čast! Ako laže, onda laže samog sebe. Ja ne volim da pričam o iznosima, nije to nešto astronomsko. Zadovoljna sam.

Silikonska revolucija na estradi te još nije uhvatila?
– Samo čekam pravi momenat. Neću od svojih silikona praviti medijski cirkus, ali ću ih ugraditi. Inače, to mnogo češće rade obične žene nego pevačice, ali samo na nama je fokus.

Osam godina si u vezi. Kako uspevaš da održiš strast?
– Iznenađenjima i spontanošću. Svaki dan mora da bude drugačiji. Ne volim romantične večere, a ni moj dragi. Mislim da bi me ostavio istog momenta kad bih mu priredila tako nešto. Više smo za spontanu strast koja se stalno podgreva inovacijama.

izvor: Kurir