Jadranka Barjaktarovic

Jadranka Barjaktarović: Rada Manojlović se ne skida sa Granda!

“Milica Pavlović je imala naveće privilegije u svakom smislu, ne samo kada sam ja u pitanju, već i sve ostale Zvezde Granda. Meni to ne smeta, jer svako od nas gradi drugačije karijere”, kaže Jadranka.

Na osnovu izjave Saše Popovića da je Jadranku Barjaktarović zaboravio, i kako sam kaže, zapostavio zbog drugih pevačica, a najviše zbog Milice Pavlović, koja je od samog početka na vrhu prioriteta što se “Granda” tiče, nas je zanimalo kako je Jadranka reagovala na ovu Popovićevu izjavu i da li joj smeta što je poredi sa mlađom koleginicom.

– Milica Pavlović je imala naveće privilegije u svakom smislu, ne samo kada sam ja u pitanju, već i sve ostale Zvezde Granda. Meni to ne smeta, jer svako od nas gradi drugačije karijere. Što se Milice lično tiče, ni njeno stalno pojavljivanje mi ne smeta, jer ako ćemo tako, pa Rada Manojlović se ne skida sa Granda, ona je zastupljenija i od Milice, tako da bih nju pre komentarisala, pošto je u svakoj emisiji prisutna – kaže Jadranka.

jadranka o milici

– U nekim periodima osetila sam se zapostavljeno od strane Granda, imala sam potrebu da se više pojavljujem, ali to tada nije bilo moguće, bar ne u meri koju sam ja želela. Hvala Bogu, posle deset godina da me se sete – priča Jadranka smejući se i za kraj dodaje:

Čitaj još  Mina Kostić zvezda večeri u kafani Zorice Marković!

– Ja Sašu razumem, nije njemu lako. Kad god ga vide, kažu ‘Sale imam novu pesmu, novu koreografiju, novi stil, ajde da se malo vrtim po emisijama’. I tako se sami nameću. Ali ja nisam takva, nikog ne vučem za rukav da me se seti… Ipak, vidite i sami da se dobri pevači ne zaboravljaju lako. Kad-tad seti se i nas što mu ne sedimo na grbači i ne molimo da se svaki dan pojavljujemo u emisijama – završava pevačica.

autor: Ivan Vuković

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply