ivona negovanovic cuca u bosni

Ivona Negovanović Cuca u Bosni potkradala ljubavnike?!

Sa nekoliko njih je i bila i njima se to obilo o glavu, jer ih je pokrala. Jednom je ukrala 1.000 evra dok se čovek tuširao i sakrila ih na klima-uređaj kako bi ih uzela kasnije, kad on ode.

Ivona Negovanović Cuca je tokom boravka u Bosni zaradila krivičnu prijavu jer je krala novac od muškaraca sa kojima se viđala. Kako tvrdi izvor iz susedne države, mlada pevačica se sa mamom i sestrom pre deset godina iz Rume preselila u manji gradić Kalesiju, gde je i počela da se bavi pevanjem. U periodu dok je živela u Bosni viđala se sa ljudima koji su oženjeni i od kojih je uzimala pare, zbog čega je i prijavljena policiji.

– Cuca se kao devojčica sa mamom i sestrom doselila u Bosnu. Počela je da pevuši i na svojim nastupima upoznala je dosta ljudi. Sa nekoliko njih je i bila i njima se to obilo o glavu, jer ih je pokrala. Jednom je ukrala 1.000 evra dok se čovek tuširao i sakrila ih na klima-uređaj kako bi ih uzela kasnije, kad on ode. Drugom je ukrala 100 maraka i on prvi put nije posumnjao na nju, sve dok nije shvatio da kada god se sa njom sastane, njemu nestane 50 ili 20 maraka, u zavisnosti od toga koliko ima u novčaniku. Onda je shvatio o čemu je reč i on je, uz još jednog gospodina kome je Cuca uzela ne znam koliko para, tužio policiji, zbog čega je protiv nje podneta krivična prijava – priča izvor bosanskog lista koji je dobro upućen u Ivoninu životnu priču.

Kako se još šuška, Negovanovićeva je navodno nekoliko muškaraca slikala tokom njihovog odnosa kako bi ih kasnije ucenjivala.

cuca u vencanici

– Cuca se viđala sa oženjenim muškarcima koji su imućni. Njih je slikala tokom intimnog odnosa kako bi mogla kasnije da ih ucenjuje i tako od njih iznudi pare. S obzirom na to da je otišla predaleko, neki od njih su joj uputili ozbiljne pretnje, pa se zbog toga vratila u Srbiju, a drugi razlog je bio Šaban, koji joj je obećao pomoć u karijeri – završava izvor iz Bosne.

Čitaj još  Rokenrol legende sviraju na 48. Gitarijadi!

Podsećanja radi, Ivona je prošle nedelje uhvaćena kako se sa kraljem narodne muzike, Šabanom Šauliće, ljudi nasred Slavije.

Cuca u venčanici sluti na radost!

Ivona Negovanović Cuca ne prestaje da šokira javnost, pa je tako procurio jedan njen klip, i to u venčanici. Naime, Cuca u velikoj, raskošnoj venčanici sedi na travi i pevuši „Hej, tugo moja“, numeru koju izvodi grupa „Đogani fantastiko“ . Da li je želela da dočara spot koji su Đole i Vesna snimili za ovu pesmu ili nagoveštava neke lepe vesti, ostaje da vidimo.

Podsetimo, poznati bosanski menadžer Sabit Dervišević Saša otkrio je ‘istinu’ o Cuci, kako mu je navodno bila ljubavnica.

izvor: Expres