ivona negovanovic cuca u bosni

Ivona Negovanović Cuca u Bosni potkradala ljubavnike?!

Sa nekoliko njih je i bila i njima se to obilo o glavu, jer ih je pokrala. Jednom je ukrala 1.000 evra dok se čovek tuširao i sakrila ih na klima-uređaj kako bi ih uzela kasnije, kad on ode.

Ivona Negovanović Cuca je tokom boravka u Bosni zaradila krivičnu prijavu jer je krala novac od muškaraca sa kojima se viđala. Kako tvrdi izvor iz susedne države, mlada pevačica se sa mamom i sestrom pre deset godina iz Rume preselila u manji gradić Kalesiju, gde je i počela da se bavi pevanjem. U periodu dok je živela u Bosni viđala se sa ljudima koji su oženjeni i od kojih je uzimala pare, zbog čega je i prijavljena policiji.

– Cuca se kao devojčica sa mamom i sestrom doselila u Bosnu. Počela je da pevuši i na svojim nastupima upoznala je dosta ljudi. Sa nekoliko njih je i bila i njima se to obilo o glavu, jer ih je pokrala. Jednom je ukrala 1.000 evra dok se čovek tuširao i sakrila ih na klima-uređaj kako bi ih uzela kasnije, kad on ode. Drugom je ukrala 100 maraka i on prvi put nije posumnjao na nju, sve dok nije shvatio da kada god se sa njom sastane, njemu nestane 50 ili 20 maraka, u zavisnosti od toga koliko ima u novčaniku. Onda je shvatio o čemu je reč i on je, uz još jednog gospodina kome je Cuca uzela ne znam koliko para, tužio policiji, zbog čega je protiv nje podneta krivična prijava – priča izvor bosanskog lista koji je dobro upućen u Ivoninu životnu priču.

Kako se još šuška, Negovanovićeva je navodno nekoliko muškaraca slikala tokom njihovog odnosa kako bi ih kasnije ucenjivala.

cuca u vencanici

– Cuca se viđala sa oženjenim muškarcima koji su imućni. Njih je slikala tokom intimnog odnosa kako bi mogla kasnije da ih ucenjuje i tako od njih iznudi pare. S obzirom na to da je otišla predaleko, neki od njih su joj uputili ozbiljne pretnje, pa se zbog toga vratila u Srbiju, a drugi razlog je bio Šaban, koji joj je obećao pomoć u karijeri – završava izvor iz Bosne.

Čitaj još  Jelena Jovanović previše samokritična?!

Podsećanja radi, Ivona je prošle nedelje uhvaćena kako se sa kraljem narodne muzike, Šabanom Šauliće, ljudi nasred Slavije.

Cuca u venčanici sluti na radost!

Ivona Negovanović Cuca ne prestaje da šokira javnost, pa je tako procurio jedan njen klip, i to u venčanici. Naime, Cuca u velikoj, raskošnoj venčanici sedi na travi i pevuši „Hej, tugo moja“, numeru koju izvodi grupa „Đogani fantastiko“ . Da li je želela da dočara spot koji su Đole i Vesna snimili za ovu pesmu ili nagoveštava neke lepe vesti, ostaje da vidimo.

Podsetimo, poznati bosanski menadžer Sabit Dervišević Saša otkrio je ‘istinu’ o Cuci, kako mu je navodno bila ljubavnica.

izvor: Expres