ivan marinkovic optuzen za pljacke

Ivanu Marinkoviću preti zatvor zbog više pljački!

Bivšeg muža pop pevačice i njegove prijatelje „na delu“ su uhvatili radnici marketa, koji su odmah pozvali policiju.

Ivan Marinković (46), bivši muž Goce Tržan (42), mogao bi da bude osuđen na tri godine zatvora zbog krađe!

Kako dnevni list saznaje, pančevačka policija Osnovnom tužilaštvu podnela je krivičnu prijavu protiv njega i dva njegova prijatelja jer su izvršili više krađa iz lanaca prodavnica „Idea“ u centru Pančeva.

– Saslušali smo svedoke, pribavili video-snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnica i sve dokaze uz krivičnu prijavu prosledili tužilaštvu. S obzirom na to da nije bilo potrebe da im se odredi zadržavanje, prijava je poslata redovnim putem – kaže izvor iz policije.

Ivan Marinković, podsetimo, krajem jula uhvaćen je tokom pljačke u marketu „Idea“ u Masarikovoj ulici u Pančevu. Bivšeg muža pop pevačice, s kojom ima devetogodišnju ćerku Lenu, i njegove prijatelje „na delu“ su uhvatili radnici marketa, koji su odmah pozvali policiju.
– Kada ih je policija pretresla, kod njih su pronađene čokolade, paštete, kreme, dezodoransi, tunjevina, buđav sir i druga roba široke potrošnje. Posle privođenja i tokom prikupljanja dokaza utvrđeno je da ovo nije bila jedina krađa, već da su im marketi i ranije bili meta i da su ukrali robu u vrednosti većoj od 35.000 – dodaje on.

Čitaj još  Gastoz postao ozbiljan papučar?!

Prema nezvaničnim informacijama iz predistražnog postupka, policija sumnja da su Marinković i njegovi prijatelji odgovorni za najmanje pet pljački pančevačkih prodavnica.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir