ivana stamenkovic sindi

Ivana Stamenković očajna: Sud mi je trajno uzeo ćerku!

Sudski veštaci su utvrdili da otac navodno može da Petri otac Nikola može da priušti bolje uslove za život i dodelili su njemu starateljstvo.

Ivana Stamenković Sindi, kojoj su prošle godine privremeno oduzeli starateljstvo nad ćerkom Petrom (4) i dodelili je njenom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću, preživljava novi pakao jer je sud doneo pravosnažnu presudu u korist njenog bivšeg partnera i ćerka je pripala ocu.

– U pitanju je velika nepravda i to nije nikome jasno. Nisam okarakterisana kao nepodobna majka, štaviše u Centru za sacijalni rad procenili su da se dobro staram o detetu. Petra je ocenjena kao inteligentno dete koje je iznad proseka, što su, naravno, bile zasluge majke koja se brinula o njoj. Međutim, sudski veštaci su utvrdili da otac navodno može da joj priušti bolje uslove za život i dodelili su njemu starateljstvo – rekla je Sindi, koja uzima Petru svakog drugog vikenda.

Bivša modelsica je otkrila da je cela situacija veoma loše uticala na malu Petru.

– Dete je u međuvremenu počelo da piški u gaće i da grize nokte, pa je evidentno da joj odvojenost od majke ne prija. Njena prava su sada ugrožena, što smatram nedopustivim – očajna je Stamenkovićeva.

Sindi još nije rekla celu istinu rekla svojoj ćerki da to ne bi uticalo na njenu psihu i uvek o ocu svog deteta govori sve najbolje.

Čitaj još  Ana Nikolić napravila kiks u novom spotu (VIDEO)

– Bila sam u situaciji kada me je udario dok sam držala dete u naručju, što se smatra nasiljem nad detetom. Vodim spor protiv njega, a on već tri godine izbegava da se pojavi na sudu – rekla je Sindi, koja svog bivšeg supruga goni zbog nasilja nad njom.

Podsetimo, pevačica je optužila bivšeg muža Nikolu Pavlovića da ju je fizički zlostavljao tokom braka, pa čak i kada je bila trudna.

izvor: Hello