Ivana Selakov: Nadam se da sam pobedila rak!

Pevačica Ivana Selakov vratila se svakodnevnim obavezama, iako je pre nekoliko dana operisala tumor na materici, zbog kojeg je bila uplašena i strahovala je za svoje zdravstveno stanje.

Ivana Selakov

Ivana Selakov je dosta smršala, ali je objasnila da pokušava da se stabilizuje zbog svega što joj se u poslednje vreme izdešavalo.

– Super sam sada. Ne volim da pričam o tome. Smršala jesam od svega što mi se u poslednje vreme izdešavalo na tom polju – rekla je poznata pevačica i dodala da sa nestrpljenjem čeka rezultate uzorka koji su uzeti, ali i da se nada najboljem.

– Rezultati bi trebalo da budu gotovi za deset dana, to je bila rutinska intervencija, i sada je sve u najboljem redu. Čekam da rezultati potvrde dobre prognozu koju lekari imaju i stvarno više ne bih da o tome pričam. Preokupirana sam poslom, nastupima, emisijama – rekla je pevačica, koja apeluje na sve žene i devojke da redovno obavljaju kontrolu kod ginekologa.

Selakova je za nepunih mesec dana izgubila više od osam kilograma. Poznato je da je od početka svoje karijere varirala sa kilažom, ali su sada stres i nervoza uticali na to da, ne svojom voljnom, skine kilograme i više nego što je potrebno.

Čitaj još  Ceca pevala pred 30.000 fanova u Sarajevu! (FOTO)

Najveću podršku u svemu ima od svog dečka Predraga Mirkovića, sa kojim je godinama u vezi i ova situacija ih je još više zbližila i ojačala njihovu vezu. Podsećanja radi, Ivana je pre nekoliko dana u Zemunskoj bolnici operisala tumor na materici.

Doktori su tokom kontrole primetili promene i hitno zakazali intervenciju. Sve je prošlo u najboljem redu, a zahvat je trajao tri sata.

izvor: Alo

Facebook komentari

Leave a Reply