Ivana Šašić snima spot u krevetu sa crncima!

Ivana Šašić će sredinom maja otputovati za Njujork, gde će u njenom spotu za novi singl glumiti crnci (u SAD-u se oni zovu Afroamerikanci)!

Ivana sasic

Naime, Šašićeva je preko prijatelja iz Amerike našla zgodne momke koji će, pored nje, biti glavni akteri video-ostvarenja za numeru “Loše po tebe“. Prema priči upućenih, Ivana je želela da uradi neki nesvakidašnji spot, pa će u jednoj tamošnjoj ekskluzivnoj vili biti u krevetu sa dva crnca.

– Ivana će biti veoma provokativna u spotu, a zgodni momci tamne boje kože takođe će biti polugoli. Sve je već osmišljeno i nema sumnje da će biti veoma dobro odrađeno, jer kompletnu ekipu sačinjavaju pravi profesionalci – rekao je dobro obavešten izvor.

A i samu numeru radili su majstori svog zanata – tandem koji u poslednje vreme potpisuje najveće hitove – Marina Tucaković i Damir Handanović. Ivana je više nego zadovoljna učinkom.

– Do sada je sve teklo po planu. Pesma je mnogo dobra i jedva čekam da snimim spot, koji će mnoge zaintrigirati – rekla je Šašićeva.

Ivana Sasic

Pored rada koji je čeka kad otputuje u ‘Veliku jabuku’, Ivana će iskoristiti i slobodno vreme za šoping, pa će obnoviti garderobu za predstojeći period u kome je čeka naporan rad. Ona će promovisati singl, a leto će joj proteći radno, pretežno u dijaspori, kao i na Crnogorskom i Hrvatskom primorju. Pevačica je rešila da joj ova godina bude u poslovnom znaku.

Čitaj još  Darko Filipović opet opleo po Tanji Savić!

izvor: Kurir, Facebook