Ivan proverava poruke u Sarinom telefonu! (FOTO)

Bivši farmeri su sve vreme zajedno sedeli, šaputali, a Marinković je u jednom trenutku uzeo Sarin telefon i pregledao joj poruke.

Ivan i Sara

Sara Trajanović, otkad je raskinula sa Andrijom Akijem Markovićem, tvrdi da se ne viđa i ne čuje sa Ivanom Marinkovićem, ali je sama sebe demantovala kada se u četvrtak uveče zajedno sa bivšim mužem Goce Tržan pojavila na proslavi rođendana biznismena Nebojše Bojovića!

Njih dvoje su sve vreme zajedno sedeli, šaputali, a Marinković je u jednom trenutku uzeo Sarin telefon i pregledao joj poruke, što potkrepljuje časršijske priče da su u tajnoj vezi, iako oni tvrde da su samo prijatelji!

Ivan i Sara

– Ivan i Sara su zajedno došli na „Akapulko“ kao gosti na rođendanskoj proslavi Nebojše Bojovića. Sve vreme su bili veseli, a društvo su im pravili bivši cimeri sa farme Suzana Perović i Lepi Mića. Njih dvoje su sedeli jedno pored drugog i non-stop su šaputali i smejali se. Delovali su kao zaljubljen par, ali se nisu nijednom poljubili, trudeći se da sakriju da postoji nešto između njih. U jednom trenutku, Sara je uzela svoj telefon, a Ivan joj ga je oteo iz ruke i počeo da čita njene poruke i pregleda slike! Mislim da je to dovoljan dokaz da između njih ima nešto više od prijateljstva. Dok je pevač Nemanja Staletović pevao numeru „Alkohola poplava“, Ivan je rekao Sari: „Ovo je pesma za mene!“ – ispričao je izvor koji se našao na istoj rođendanskoj proslavi, a naš paparaco je uspeo da uslika trenutak kada Ivan drži Sarin telefon.

Čitaj još  Posle smrti cele porodice, Dr Iggy se vraća na scenu! (VIDEO)

Inače, u odličnoj atmosferi na rođendanskoj proslavi uživala je i Goga Sekulić, koja je otpevala nekoliko pesama za svog venčanog kuma Nebojšu Bojovića i uručila mu poklon od zajedničkih prijatelja, a reč je o performansu trbušne plesačice. Među prvima na slavlje su stigli Boban Rajović, Aleksandra Stojković Džidža, Simonida Aćević, Dara Bubamara… Lepi Mića se nekoliko puta latio mikrofona da bi pevao slavljeniku, a u jednom trenutku je i zaigrao sa trbušnom plesačicom. U odličnoj atmosferi, piću i muzici, gosti su uživali do ranih jutarnjih sati.

izvor: Alo