ivan marinkovic

Ivan Marinković posle batina! (FOTO)

Ivan Marinković je odmah, pošto je izašao iz zgrade u kojoj živi sa svojom majkom, stavio kapuljaču i naočare na glavu kako bi sakrio svoje povrede.

Ivan Marinković, bivši muž pevačice Goce Tržan, pretučen je u sredu poslepodne nedaleko od stana gde živi. Kako je rekao, njega je nekoliko momaka tuklo metalnim šipkama i zadobio je lakše povrede, koje su mu konstantovane u Urgentnom centru.

Marinković je odmah, pošto je izašao iz zgrade u kojoj živi sa svojom majkom, stavio kapuljaču i naočare na glavu kako bi sakrio svoje povrede.

– Istina je, pred zabezeknutim ljudima prebijen sam, udaren kolima dva puta, od strane jako poznate osobe koja je tada pozvala petoricu koji su me metalnim šipkama tukli do iznemoglosti! U Urgentnom centru sam proveo pet sati jer imam ozbiljne povrede koje sam i slikao i nisu lepe za gledanje. Sve je predato nadležnima pa se nadam da u našoj uzlazećoj državi neko ume da ovakvim idiotima, plaćenicima i manijacima stane na put! Uzrujan sam jako, teško hodam i imam ozbiljne povrede – objasnio je Ivan.

Ivan nije bio voljan da kaže o kom muškarcu je reč, ali tvrdi da je batine dobio bez razloga.

Čitaj još  Rada Manojlović i Ekrem Jevrić zajedno u Americi!

Bivši suprug Goce Tržan posle batina koje je dobio oglasio se na svom Fejsbuk profili i svoma se zahvalio na brizi:

– Hvala na brizi svima. Puno poziva i poruka… Istina je, ali dobro, i pored teških telesnih povreda ne dam se ja, a ni kriv ni duzan, ljubomora čini čuda. Nadležni će to rešiti. Ja cu moje rane i prelome preboleti. Iako se jako loše osećam.

izvor: Alo