Ivan Marinković: Platiću Goci koliko god bude tražila!

Ivan je juče sudu predao priznanice da je isplatio ceo dug od 1.000 evra i spreman je da daje još više novca.

Ivan palata pravde

Ivan Marinković juče je sudiji u Palati pravde predao priznanice kao dokaz da je isplatio ceo dug od 1.000 evra za alimentaciju za ćerku Lenu. Iako je određena minimalna suma od 5.000 dinara, on dve godine nije dao ni dinara, pa je njegova bivša supruga Goca Tržan pre nekoliko meseci podnela tužbu protiv njega.

Bivši farmer tvrdi da je njegova majka uplatila ceo iznos dok je on boravio u rijalitiju.

– Danas sam predao sve papire da je alimentacija isplaćena do poslednjeg dinara. Čak sam pitao sudiju da li sam još nešto ostao dužan da to regulišem, a on je rekao da je sve u redu. Dok sam učestvovao na Farmi, moja majka se potrudila da sve plati i mnogo mi je lakše zbog toga.

Njegova bivša supruga Goca ranije je zahtevala da se alimentacija sa 5.000 dinara poveća na 10.000 dinara i Ivan se apsolutno složio s tim.

– U početku sam se malo ljutio, ali sad sam popustio. Ako mi Goca bude tražila i 20.000 ili 30.000 da mesečno plaćam, to ću i učiniti. Spreman sam da dam koliko god treba novca samo da moje dete bude srećno. Nova ročišta za povećanje alimentacije tek slede. Nemam advokata, niti želim da ga imam. Pristajem na sve – rekao je Marinković i dodao da se pomirio sa činjenicom da ćerku može da viđa svaki drugi vikend:

Čitaj još  Slavica Ćukteraš se pohvalila novom frizurom!

Da Lena bude srećna

– Ona kod mene dolazi svakog drugog petka i ostaje do nedelje uveče. Ovaj vikend je provela kod mene i bilo nam je prelepo. Goca najnormalnije zove na moj mobilni da se čuje s Lenom, kao i ja na njen kad dete nije sa mnom.

Ivan tvrdi da Lena shvata da njeni roditelji nisu u dobrim odnosima i da mu je teško zbog toga.

– Ona je već velika i polako počinje da shvata mnogo stvari. Svaki razvod loše utiče na dete, to je tako. Ona je svesna mnogih stvari, ali se mi trudimo da to ne pokazujemo pred njom.

izvor: Kurir