ivan marinkovic 2014

Ivan Marinković ispljuvao žiri ‘Pinkovih Zvezdica’! (VIDEO)

Svima je poznato da je Ivan Marinković neko ko nema dlake na jeziku i uvek, baš uvek kaže šta misli. A danas je očigledno u elementu za javno iznošenje mišljenja.

Kao što smo pisali u jednoj od prethodnih tema, večerašnja epizoda ‘Pinkovih zvezdica’ bila je i te kako zanimljiva. Žiri je bio ozbiljniji i nije popuštao mladim takmičarima kao u prethodnim epizodama. Međutim, iako svi članovi žirija važe za vrsne pevače i muzičare, svako u svom domenu, izgleda da su večeras napravili grešku u proceni. Štaviše, baš povodom tog nastupa je i došlo do sukoba mišljenja među njima.

Reč je o takmičarki Vladislavi Jajčević koja je otpevala pesmu “Un ano de amor”, španske pevačice Luz Kasal, inače numere iz filma ‘Visoke potpetice’. Ona je za svoj nastup dobila tri poena, i to od Harija, Goce i Jelene. Za razliku od Harija koji je bio oduševljen i izborom pesme i njenim izvođenjem, Jelena je iskritikovala devojčicu, rekavši da je pogrešila reči pesme, dok se ovaj nastup Goci izuzetno svideo.

vladislava jajcevic

I Ivan Marinković je večeras pratio ‘Pinkove zvezdice’ pa se baš povodom ovog nastupa i ocena koje je mlada Vladislava dobila od žirija, oglasio na Fejsbuku, krajnje razočarano:

– Kad bi ovi iz žirija Zvezdica znali kakva je pevačica Lus Kazal (a za njih je doktor muzike) ne bi očekivali da ova divna devojčica treba da se dere i peva kao ne znam koja naša, a dižu stolice na taktove pre nego čuju nečiji glas. Pih! Muzikalni do moga! – stajalo je u Ivanovom prvom statusu.

Naravno, ovaj njegov komentar izazvao je lavinu drugih komentara od strane njegovih pratilaca. U narednih nekoliko minuta došlo je do ozbiljne diskusije na njegovom ‘zidu’. Pa je tako jedna devojka osula paljbu po Goci Tržan, iako je baš Goca podržala ovu kandidatkinju, da bi je druga devojka žustro branila, i nju i njenu karijeru. Ivan ni jednog trenutka nije ništa loše rekao o Goci, iako se to po pisanju ostalih moglo naslutiti da očekuju. On je nastavio da odgovara na komentare:

Čitaj još  Premijera spota: Boban Rajović - "Interventna" (OFFICIAL VIDEO 2013)

ivan marinkovic fejsbuk

– Jedino Hari pametno rekao! Pa pesmu koju je mala otpevala svi oni da se skupe ne bi mogli. Ali to je naša scena, traži se šta pevaš i da u 8 godina izgledaš kao domaća pevačica od 30! Fuj bre! Pevaj domaće polupevačice, i žiri ume da oceni, a kad otpeva klinka svetsku pevačicu, nemaju pojma koja je, onda su pametni! Navijam za ovu malu, ako im otpeva domaću pesmu, onda ce biti “stručni” – napisao je Ivan.

Marinković je zatim odgovorio na jedno od pitanja, ko ga je razočarao od prijatelja sa Farme, o čemu smo danas pisali OVDE:

– Ko je pametan shvatiće, Mića me jedini nije.

U svakom slučaju, pogledajte nastup Vladislave Jajčević koja je ipak prošla u dalje takmičenje, pa procenite da li je Ivan bio u pravu ili ne.

izvor: www.FOLKOTEKA.org