Ivan Marinković i Sara Trajanović ponovo zajedno?!

Kako nedeljni tabloid piše, Sara Trajanović i Ivan Marinković uhvaćeni su zajedno, jer ona ipak ne može bez njega!

Ivan i Sara

Naime, zanimljivi susret se dogodio u jednoj od beogradskih popularnih kafana, gde je pored Ivana i Sare, bio prisutan i Andrija Aki Marković sa svojom devojkom.

Zanimljivo je da su bivši partneri sedeli za istim stolom, a Aki se non-stop ljubio sa lepšom polovinom. Navodno, prvi je stigao pevač sa novom devojkom i smestio se za sto, a samo nekoliko minuta kasnije pojavila se i manekenka u društvu Denija Boneštaja, da bi se kasnije pridružio Ivan Marinković.

Hostesa ih je smestila za isti sto i uopšte nije bila prijatna situacija, ali ni ona ni on nisu pravili problem što moraju da dele mesto. Deni i Aki su se pozdravili, dok su se on i Sara iskulirali kao da se ne poznaju. Da li je hteo da napravi Trajanovićevu ljubomornom, ne znam, ali je čim je ona stigla, počeo da ljubi svoju devojku. Non-stop su se ljubili! Sara nije mnogo obraćala pažnju na njih, povremeno je bacila pogled, i u jednom momentu počela je da se smeje, jer nije mogla da veruje da se Aki celo veče ljubi. Sedeli su oko dva sata u lokalu, a onda je Sara sa Denijem i još nekim društvom krenula dalje, a Aki je ostao sa svojom devojkom. Kada su kretali, ona je samo uzela torbu i otišla, čak ni pogled nije uputila bivšem momku.

Čitaj još  Šokiraće vas ko sve ulazi na Farmu 7!

Ivan i Sara Scandal

A jedan od ljudi iz Sarinog društva bio je upravo Ivan Marinković. U prilog priči da su se pomirili, govori podatak da su zajedno napustili žurku.

U toku večernjih sati na jednom od Fejsbuk profila Ivana i Sare pojavila se informacija da su njih dvoje obnovili svoju vezu. Njihovi fanovi sa oduševljenjem su prihvatili ovu vest, a nama ostaje da sačekamo da se jedno od njih dvoje oglasi i potvrdi pomenuta saznanja.

izvor: www.FOLKOTEKA.com, Alo, Facebook

Facebook komentari

Leave a Reply