Ivan Marinković: Goca mi ne da da vidim dete!

Iako je sve pripremio za Badnji dan i Božić, bivši muž pop pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković, priznaje da će najradosniji hrišćanski praznik provesti bez svoje mezimice Lene.

Ivan Marinkovic naslovna strana

Ivan Marinković ne može da oprosti bivšoj supruzi Goci Tržan što mu ni posle četiri meseca, koliko je proveo u rijalitiju “Farma”, još nije dozvolila da vidi ćerku Lenu! Iako je imanje u Lisoviću napustio još u ponedeljak, i to kao finalista rijalitija, Ivan nam se požalio da još uvek nije video naslednicu, koju ima iz braka sa pop pevačicom.

Iako smo ga uslikali na Paliulskoj pijaci kako kupuje badnjak, pšenicu i sušeno voće za Lenu, po svemu sudeći, praznike neće provesti sa njom.

– Sa Gocom sam se nakratko čuo dan nakon što sam izašao sa “Farme”, rekla mi je da je u Crnoj Gori i da je Lena kod njenih roditelja. Razmenili smo i nekoliko poruka u kojima mi je napisala da je bolje da sam ostao u tom svinjcu još pet godina! Mislio sam da će naš odnos biti mnogo bolji kada izađem, ali očigledno sam se prevario, jer se nastavlja stara priča – požalio nam se Ivan.

On priznaje da je očekivao da će ga Lena sačekati po izlasku sa “Farme”.

Ivan sa badnjakom

– Nadao sam se da će i ona biti tu, ali to je bilo suviše kasno za nju. Verujem i da Goca ne voli da eksponira Lenu sa mnom, ona je čuva samo za sebe! Žao mi je, ali bože moj, videćemo šta će biti dalje. Lena nije stalno gledala “Farmu”, ali me je videla onda kada je trebalo. Čuo sam da sam joj nedostajao i da je pitala kada ću izaći. Ona ima sedam godina i niko ne može da je pokvari jer dobro zna ko je njen tata i kako se ponaša, bez obzira na to da li joj je Goca nešto loše govorila o meni – kaže Marinković i dodaje da se nada da će više vremena provoditi sa Lenom kada se Goca posle Božića vrati sa turneje:

Čitaj još  Zorica Brunclik: Smejem se svom oblačenju!

– Praznike ću provesti u krugu porodice sa bakom, mamom i sestrom, a pošto slavim Svetog Stefana, nadam se da će Lena tada doći kod mene. Veoma sam je poželeo.

Ivan smatra da je moralni pobednik “Farme” i da je razočarao one koji su očekivali da će pljuvati po Goci.

– Ja sam najpoznatiji bivši muž u Srbiji. Nijedan neće biti toliko popularan. Nemam kompleks od tog prefiksa jer sam bio s njom u braku. Da sam ostao kraće u rijalitiju, mnogi bi likovali. Cenim one koji su glasali za mene, a ne one koji su me pljuvali, pa makar to bila i Goca – zaključuje Marinković.

Goca i Lena

Platio sam sve alimentacije!

Ivan kaže da je posle “Farme” Goci uplatio sve alimentacije.

– Uplatio sam sve što sam dugovao. A kad je reč o tužbama za koje je ona rekla da je podnela za uvećanje alimentacije, još uvek nisam dobio nikakav poziv. Time ću se baviti kada dođe vreme, a sada mi je dete prioritet – ističe Marinković i dodaje da će uskoro iznajmiti stan kako bi se osamostalio.

On planira i da nastavi da se bavi ugostiteljstvom, pa će posle praznika naći odgovarajuću lokaciju za svoj kafe-bar.

izvor: Alo