ivan marinkovic emisija

Ivan Marinković: Aca mi i dalje preti!

“Nekoliko prijatelja me je pozvalo da mi kaže kako su uočili Acu da se voza oko moje kuće. On izbegava da ode u policiju i da izjavu, pravdajući se kako je na putu, a on, u stvari, sve vreme obleće oko moje kuće”, rekao je Ivan.

Ivan Marinković zabrinut je za svoju bezbednost i plaši se da bi napad na njega mogao da se ponovi. Kako bivši muž Goce Tržan tvrdi, Aleksandar Stanimirović član “Amadeus benda”, kog je Ivan direktno optužio za prebijanje, u nekoliko navrata je viđen kako se voza oko njegove kuće.

– Nekoliko prijatelja me je pozvalo da mi kaže kako su uočili Acu da se voza oko moje kuće. On izbegava da ode u policiju i da izjavu, pravdajući se kako je na putu, a on, u stvari, sve vreme obleće oko moje kuće. Ne sumnjam da će policija reagovati i da će ga ispitati, ali ovo je nečuveno – rekao je Marinković.

– Mislim da će se ove nedelje konačno odazvati i dati izjavu u sudu. Ja neću pristati ni na kakav dogovor, poravnanje niti pomirenje, samo želim da pravda bude zadovoljena i da se istera do kraja – završava priču Ivan.

Bivši muž Goce Tržan još uvek nije video ćerku Lenu zbog mnogobrojnih povreda koje je zadobio. Jednostavno, ne želi dete da traumira i čeka da se sve stiša i okonča kako bi se video sa malom. Za sada samo se čuju telefonom i pravda joj se kako je na putu, ali da će se uskoro vratiti.

Čitaj još  Vendi imala spontani pobačaj!

Podsetimo, Aca je izjavio da nema nikakve veze sa događajem u kome je Ivan Marinković pretučen i dodaje kako stoji iza svega što je ranije izjavljivao.
“Nemam veze sa tom tučom i sa batinama koje je Marinković dobio, ako ih je uopšte dobio. I ako i jeste bilo kako kaže, zašto onda ide od novinara do novinara i plače”, rekao je Aca i dodao da će podneti tužbu protiv Ivana.

Ivan imao udes!

Ivan Marinković u petak uveče imao je udes na autoputu E75 za Novi Sad. Naime, Marinković je sa prijateljima krenuo u novosadski klub gde je trebalo da bude gost na humanitarnoj večeri, ali je na putu doživeo neprijatnost. Automobil čeških tablica je pokušao da ih pretekne, ali je to nespretno učinio, pa udario u automobil u kom se nalazio Marinković. Na svu sreću, niko nije teže povređen, a automobilu je ulubljen zadnji kraj.

izvor: Alo