ivan marinkovic o aci amadeusu

Ivan Marinković: Aca Amadeus je agresivan zbog raznih supstanci!

“Status koji je Aca objavio i zbog kojeg je i napravio skandal u firmi „Ringier“ je katastrofa, to je dokaz da je u pitanju devojka zbog koje sam brutalno prebijen”, objasnio je bivši farmer.

Ivan Marinković rešio je da se oglasi nakon što je Aca Stanimirović, član „Amadeus benda“, upao džipom u redakcije „Blica“ i „Alo!“. Kako bivši farmer navodi, klavijaturistu poznaje deset godina i tvrdi da je postao agresivan zbog konzumiranja raznih supstanci.

– Plašim se za sebe, taj čovek je spreman na sve. Poznajem ga deset godina i ne prepoznajem čoveka. On nije pri zdravoj pameti, izobličen je od supstanci koje konzumira, a zbog njegovih veza i ljudi sa kojima se druži, za njega zakon ne postoji – kaže Ivan i dodaje:

aca amadeus u redakciji

– Status koji je Aca objavio i zbog kojeg je i napravio skandal u firmi „Ringier“ je katastrofa, to je dokaz da je u pitanju devojka zbog koje sam brutalno prebijen, a on se sad očito kaje zbog veze s njom. Ne mogu da verujem da čovek njegovih godina i sa njegovim iskustvom patetiše po društvenim mrežama i pravi skandale zbog svojih afera – izjavio je Marinković i dodao da jedva čeka da se sa njim nađe na sudu kako bi dokazao da ga je Aca brutalno pretukao.

Čitaj još  Ćerka Mileta Kitića rešila da se pokaže kao pevačica! (VIDEO)

Podsetimo, frontmen Amadeus benda Aca Stanimirović je u juče pokušao da svojim džipom nasilnički uleti u redakcije pomenutih beogradskih listova. Kasnije u toku dana, Aca se pokajnički izvinio javnosti i medijima zbog svojih postupaka.

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org