Ivan ljut na Saru jer ne priznaje javno vezu!

Prvo je izgledalo da kao bivša farmerka Sara Trajanović nikako ne može da se odluči izmedju mladog pevača ‘Zvezda Granda’ Akija Markovića i bivšeg supruga Goce Tržan Ivana Marinkovića.

Ivan i Sara

Pošto joj je Aki po završetku “Farme” poslao ogrlicu, Sara je ubrzo javno otkrila vezu objasnivši kako je Akiju sve oprostila i zaboravila i kako su emocije izmedju njih dvoje uvek postojale.

– Aki i ja raspravili smo sve nesugladice i rešili da damo našoj vezi šansu. Mnogo sam srećna – ushićeno nam je saopštila Sara pre samo mesec dana u telefonskom razgovoru i dodala:

– Što se tiče Ivana, čuli smo se kao što sam mu obećala, i pošto je on veliki džentlmen, ja znam da će razumeti da gajim osećanja prema Akiju, a da nas dvoje možemo ostati u prijateljskim odnosima. Ne možemo baš da se družimo, ali možemo da ostanemo u normalnim odnosima, kako ono kažu, čist račun duga ljubav – bila je kategorično Sara, dok je Ivan, kad smo ga pozvali, rekao da želi da ostane uzdržan.

– Šta vam je rekla? Aha. Pa dobro… Da, nisam to očekivao. Ali ne bih sada o tome da pričam. Tek smo svi izašli sa “Farme”, mislim da je ona malo zbunjena, i da će se cela priča dešavati mnogo drukčije vrlo brzo – samouvereno i potpuno mirno zvučao je Ivan preko telefona.

Posle samo nekoliko dana, Akijeva i Sarina veza opet je pukla. Razlog je navodno bilo to što Aki prema njoj ne oseća više ništa. Odmsh potom krenula je da se provlači i priča kako je Sara sada u vezi sa bratom od ujaka Cece Ražnatović, a pričalo se i o tome kako se u medjuvremenu videla i s bivšim dečkom Banetom, koji ju je još dok je bila na “Farmi” ostavio zbog flertovanja sa Ivynom Marinkovićrm, ali je upravo o tajnoj vezi sa Ivanom počelo skoro da se priča. Izvor blizak paru otkrio nam je šta se, u stvari, sve vreme dešavalo.

Ivan i Sara

– Pa oni su zajedno sve vreme, od kad su izašli sa “Farme”. Ma kakav Aki. To je bio samo marketinški trik. Sara je mislila da su se publici Aki i onda dopali kao par, pa se nakratko pomirila sa njim. S druge strane, nije imala srca da ga odbije ni zbog one ogrlice koju joj je poslao kad je izašla sa “Farme”. Bili su zajedno za Novu godinu na njegovom nastupu, ali ona se već tada redovno čula sa Ivanom. Jedino nije htela da ide na javna mesta sa njim da ne bi upropastila priču koju je već plasirala medijima, tako da su se ona i Ivan vidjali samo po stanovima. Drugog januara otišli su kod Divne, koja ih je zvala da kod nje prespavaju, što su tada i uradili. Tad je rekla Ivanu da od Akija nema ništa, da je to čist marketing i da su se njih dvoje dogovorili da desetak dana budu zajedno i onda da raskinu. Nije bila ni sa Cecinim bratom. Upoznao ih je jedno veče Lepi Mića, i tu su se nešto kratko dopisivali preko Fejsbuka, ali ona s njim nema više nikakve kintakte. Ono što znam sigurno to je da je s Ivanom Marinkovićem sve vreme. Nonstop spava kod njega, a Ivan ju je upoznao i sa ćerkicom Lenom, kojoj se Sara mnogo dopada. Čak je nekoliko puta prespavala kod Ivana i dok je Lena bila tu, jer je ona to tražila. Svuda idu zajedno, kreću se po kafićima, restoranima, žurkama, ali Sara i dalje odbija da njihovu vezu prizna javno. Ne znam šta je razlog, ne zna ni Ivan. Očigledno je da se čudno ponaša, i Ivan je sada na ivici nerava. Prošle nedelje išli su zajedno na “Akapulko”, a s njima je bila i Suzana. Tu su se i posvadjali. Ivan joj je rekao da će je momentalno odvesti kući, i to je i uradio. Posle nekoliko minuta žučne rasprave, Ivan je ustao, uzeo ključeve od kola, odvezao je, a onda se sam vratio nazad. Sutradan mu je Sara slala poruke ceo dan, i naravno, pomirili su se, jer je Ivanu stalo do nje. Ipak, očigledno je da ga ova situacija sve više izludjuje. Rekao joj je da mu je dosta svega i objasnio joj da ona od njega neće moći da pravi budalu, pa joj je dao rok od deset dana da se odluči jesu li zajedno ili ne. Rekao joj je da će je ostaviti ukoliko javno ne prizna njihovu vezu.

Čitaj još  Farma: Balerina priznala da je videla muškarce kako se ljube!

izvor i foto: Puls