Intervju Sandra Afrika: Saradnja sa Miletom Kitićem mi je odmogla!

“U dobrim smo odnosima. Ali mislim da ne postoji taj klub i vlasnik istog koji bi mogao da plati naš zajednički nastup, zbog naše cijene koja je veoma visoka”, rekla je Sandra.

Sandra Afrika

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, estradnu karijeru je započela kao članica prateće plesne grupe Mileta Kitića. U to vrijeme na stranice brojnih magazina je došla isključivo zahvaljujući svom izgledu, a tek onda vatrenom plesu.

Prije sedam godina, 2007. snimila je svoju prvu pjesmu “Afrika”, po kojoj je i dobila umjetničko ime. Popularnost joj je naglo porasla nakon pjesme “Neko će mi noćas napraviti sina”, a mnogo prašine se diglo oko provokativnog spota za tu numeru. Godinu dana kasnije, njen spot za pjesmu “Djevojka tvog druga”, zbog previše erotskih scena zabranjen je na Jutjubu.

Minulih dana si dosta bila zuazeta oko snimanja novog spota…?
– Radi se o novoj pjesmi “Bye bye”, koju je radio poznati rumunski producent Costi Ionita. Spot će biti veoma zanimljiv, a pjesma brza i temperamentna.

Jedna si od pjevačica koje imaju najviše nastupa. Umoriš li se?
– Hvala vam na toj konstataciji. U pravu ste. Mnogo se radi, ali ne žalim se. Lista nastupa popunjena je skoro do kraja godine. Veoma sam zadovoljna nivoom zainteresovanosti publike. Radujem se svakom nastupu jer me to ispunjava. Malo sam umorna, ali baterije punim rekreativnim vježbanjem i druženjem sa prijateljima.

Čime si to osvojila tolike fanove?
– Postoje dve strane. Oni koji te vole i oni koji te ne vole. Ali obje strane nisu ravnodušne. Oni koji me vole, oni me i poštuju. Ono čim sam ih kupila jeste moja dosljednost, istrajnost i što sam oborila stereotip – lijepo izgledaš, ne znaš da pjevaš. Svoju publiku poznajem i znam kakvu muziku očekuju od mene. Maksimalno se trudim da njihova očekivanja i ispunim.

Koliko ti je atraktivni izgled pomogao u sticanju popularnosti?
– Pomogao mi je. Međutim, moje mišljenje je da svaka žena, bila ona u svijetu muzike ili u nekoj drugoj branši, mora da drži do sebe. Mlada sam i uvjek ću ulagati u svoj izgled.

Uživaš u oskudnom oblačenju…
– Uživam u onome u čemu se dobro osjećam. Uglavnom, moj performans je takav. Od početka karijere koja traje evo sedam godina, ostala sam dosledna sebi. U gradu me možete videti u elegantnom izdanju, a i u sasvim opuštenoj varijanti.

Sandra Afrika

Je li bilo problema sa isplatom honorara i kako si takve probleme rješavala?
– Našla sam se u situaciji kada je neprofesionalizam pokazao jedan klub. Nisam bila isplaćena, ali kao profesionalac izašla sam na scenu i otpjevala blok pjesama publici koja je platila kartu za moj nastup, zatim napustila klub. Problem sam riješila prekidom saradnje.

Saradnja sa Miletom Kitićem, je li ti pomogla ili odmogla u karijeri?
– Reći ću samo – odmogla.

Čitaj još  Šaban Šaulić i 27. marta u Sava centru!

Jeste li ostali u dobrim odnosima, desi li se da nastupate zajedno?
– U dobrim smo odnosima. Ali mislim da ne postoji taj klub i vlasnik istog koji bi mogao da plati naš zajednički nastup, zbog naše cijene koja je veoma visoka.

Imaš li prijatelja, prijateljicu među kolegama sa bosanske estrade?
– Da, da. Imam baš puno prijatelja sa bosanske estrade.

Je li bilo slučajeva da ti se udvara neko od poznatih kolega?
– Dešavalo se ranije, ali sada ne. Svi znaju da sam u dugoj vezi. Između mene i mojih kolega postoji strogo kolegijalna veza.

Koliko trošiš na garderobu?
– Volim šoping i dosta novca izdvajam na garderobu. Prosto, bavim se takvim poslom, gdje je neophodan kvalitetan styling.

Je li tačno da si džip platila 50.000 eura?
– Tačno je, ali malo više od te cifre.

Koliko te koštao gliser i kome si ga povjerila na čuvanje?
– Platila sam ga mnogo zaista. Gliser se nalazi u Budvi u Zimovniku.

Sandra Afrika

Hoćeš li publiku u ovoj godini iznenaditi sa novom pjesmom ili više njih?
“Bye bye” je objavljena pre nekoliko dana. A biće još iznenadjenja do kraja godine. Da ne otkrivamo sada sve.

Kada te možemo očekivati u Sarajevu?
– Sarajevo ću posjetiti prvom prilikom kada dobijem poziv kom ću se vrlo rado odazvati.

Koji dio tijela smatraš svojim najjačim oružjem?
– Svi sada očekuju da kažem – guzu. Ali ipak, najjače oružje – jezik. Uvijek bilo.

Šta kažeš na kritike da su tvoji spotovi previše seksi, zbog čega su neki bili i zabranjeni?
– Mnogo kasnimo. Mnoge svjetske zvijezde imaju po neki provokativan spot. Recimo Miley Cyrus, Rihanna, Justin Timberlake i dr. I ljudi ih opet slušaju i posećuju njihove koncerte. Ja tu ne vidim ništa loše. Ja nikada nisam prešla granicu u svojim spotovima i to je cijela poenta. Neki od mojih spotova i jesu bili zabranjeni za maloljetna lica, jer je u pitanju sabotaža mog rada. Uz pomoć mog tima, sada su svi spotovi dostupni za svaki uzrast. Dakle, bitna je granica.

izvor: Expres

Facebook komentari

One comment

  1. Kako lazes fukso jedna… da ti nije njega bila bi jedna od mnogih sa lepim dupetom…
    Da, imas vrhunsko dupe, ali nisi jedina na balkanu, cak ni u mom selu ne bi bila jedina!

Leave a Reply