Intervju Romana: Alkohol neću piti, ali sam ponela tablete na Farmu!

“Najteže će mi pasti neprijatni mirisi i kupanje u buretu, ali ja ću da zavedem red, ne može bez higijene! “Farma” posle mene neće biti ista”, rekla je pevačica koja priznaje da je u rijaliti ušla zbog para.

Romana Farma

Neočekivana učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima svakako je bila Romana Panić, koja je otkrila da posle nje “Farma” neće biti ista, ali i da se na ovaj korak odlučila zbog novčane svote koju nije mogla da odbije.

– Da li sam ušla zbog novca – ne. Da, ne, da! – ipak je priznala Banjalučanka, mada o famoznoj svoti nije želela da priča dok ne izađe sa “Farme”.

Romana Panic

Publika je prilično ostala zatečena njenim ulaskom, kao i pevačicini prijatelji koji su bili prilično zatečeni Romaninom odlukom.

– Svi su šokirani mojim uslaskom, ovo je nešto potpuno novo, ne znam gde idem, veliki mi je izazov da budem ovde. Mnogi su se žalili da me nema nigde, da dugo nisam prisutna u medijima, e pa evo, spremna sam da dokažem da sam zaista tu, a u rijalitiju ću se predstaviti kakva zaista jesam, i to mi je cilj – ispričala je pevačica.

Dosta bivših “farmera” komentarisalo da u teškim psihološkim uslovima, kakvi su na “Farmi”, ne može da se opstane bez alkohola, a Romana na to kaže da se alkoholu ipak neće predati, već da za to ima drugo rešenje.

Čitaj još  Jadranka Barjaktarović ponovo prozvala koleginice

Romana Panic

– Alkohol ne dolazi u obzir, ali imam neke tablete za spavanje, koje su na biljnoj bazi i za koje se nadam da će mi pomoći. Ovo je veliki izazov i test za mene – iskrena je bila Panićeva.

Uz to, zgodna Banjalučanka odlučno ističe da posle nje “Farma” više neće biti ista, i da će na imanju uvesti pravila o čistoći.

– Najteže će mi pasti nehigijena i kupanje u buretu, i ako budu neki neprijatni mirisi, ali ja ću da zavedem red, ne može bez higijene! – uz osmeh je pričala pevačica.

Romana Farma

izvor: Telegraf