nina i branislav lecic

Intervju Nina Lečić Radulović: Na brzaka sam postala glumica!

“Leka mi je zbog serije “Zvezdara” na brzinu održao kurs glume, ako se tako može reći. Savetovao mi je da ne pokušavam da budem neko drugi”, otkrila je lepa voditeljka i pevačica.

Nova sezona domaće serije “Zvezdara” počinje večeras, a voditeljka Nina Radulović Lečić će se konačno predstaviti publici kao prava pevačica i pevaće pesmu specijalno pisanu za nju. Iako u seriji igra i njen suprug Branislav Lečić, neće se pojavljivati u zajedničkim scenama.

nina lecic u seriji

Jeste li uzbuđeni što ćete se u seriji “Zvezdara” predstaviti kao prava pevačica?
– Uzbuđena sam, pre svega, jer sam sigurna da će ova sezona serije “Zvezdare” biti još zanimljivija i gledanija. Moje angažovanje u seriji došlo je spontano iz jednog lepog druženja Damira Handanovića, Anite Lazić-Tododrović i naravno mene. Aniti je sinula dobra ideja, da serija treba da ima prepoznatljivu numeru kroz koju će da živi. To je bio i još jedan način da se skrene pažnja na novi ciklus, ali i da ja konačno profesionalno zaokružim svoje desetogodišnje bavljenje pevanjem.

Imate li ambicije da se bavite glumom?
– Nikad nisam imala. U Bravo šouu koji trenutno vodim sa Vladom Stanojevićem na TV Pink, imala sam malih glumačkih “izleta”, jer je tako zahtevao scenario. Iznenadila sam samu sebe kako sam uspela lako da savladam situaciju, ali pretpostavljam da je to tako, jer je zajednički imenitelj onoga čime se ja bavim i glume upravo televizija. Naravno te uloge nisu bile zahtevne, jer zapravo nije trebalo nikoga da glumim, već sam bila ja u datoj situaciji.

Da li ste pored Leke naučili neke tajne te profesije?
– Naravno da je on prvi kome se obratim za sve nedoumice, ali već sam i ja dovoljno dugo u ovom poslu da sam otkrila mnoge mehanizme. On mi je zbog serije “Zvezdara” na brzinu održao kurs glume, ako se tako može reći. Savetovao mi je da ne pokušavam da budem neko drugi, već ja u zadatim okolnostima. Da umirim lice, a da će emocija sama doći do izražaja.

Čitaj još  Premijera spota: Igor Terzija feat. Maus Maki – “Haos u glavi” (OFFICIAL VIDEO 2014)

nina lecic u seriji

Pošto i on glumi u “Zvezdari”, da li ćete imati dodirnih tačaka?
– Ne, jer ja ne tumačim lik, ja sam Nina Lečić koja gostuje u jednoj epizodi. Vrlo je značajno to da je ta epizoda ključnai i taj trenutak kome je namenjena numera, menja sve. Obrće stvari i čitavu radnju, a ta radnja nema direktne veze sa likom Stenlija koga igra Leka.

Voli li on da Vas sluša dok pevate?
– Pa mi smo se na taj način i upoznali. To je sastavni deo mene. Ja stalno pevam, bar pevušim gde god da sam. On je zapanjen činjenicom da koju god radio stanicu okrenete, ja ću znati pesmu najčešće u celosti, a sigurno bar refren. Ja obožavam da slušam muziku, ali pevanje mi zapravo hrani dušu. Ovih dana uglavnom pevam dečije pesmice.

Pogledajte Nininu numeru iz serije:

autor: Ivana Filić

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply