Intervju Mira Škorić: Tukla sam koleginicu jer mi je muvala muža!

Bili smo na venčanju zajedničke prijateljice, a ta osoba je baš popila, pa je počela da nasrće. Nisam pravila scene, ali pošto je nastavila s tim, dobila je nekoliko vaspitnih, direktno u glavu.

Mira Skoric

Mira Škorić, jedna od najpopularnijih folk pevačica, nedavno je objavila novi album. Ako je suditi po dosadašnjim reakcijama publike, jasno je da se radi o albumu koji je kruna njene karijere. U intervjuu Mira govori o očekivanjima, planovima, ljubavi, ali i o teškim trenucima, koji su sada iza nje. Nedavno je doživela ružnu scenu jer je jedna koleginica pokušala da flertuje s njenim izabranikom.

– Bili smo na venčanju zajedničke prijateljice, a žena je mnogo popila i počela s nasrtajima. Inače, ne podnosim pijane žene, a još kad iste u pijanstvu krenu da naskaču na nekog meni bliskog, oštre reakcije su neminovne. Nisam pravila scenu, prva sam protiv nasilja, a nije bio ni trenutak. Ipak, nastavila je s nasrtajima i ispred restorana, pa je primila nekoliko vaspitnih, direktno u glavu.

Hoćeš li otkriti identitet te koleginice?
– Tu pojavu ne smatram svojom koleginicom, ali sam pokušala da je ispoštujem zbog zajedničke prijateljice. Kako je zaslužila, dobro je i prošla, a verujem da će se, s obzirom na inteligenciju, otkriti sama. Nemam nameru da više govorim o njoj, ni sad niti ikad, ja sam čovek, za razliku od dotične.

Pre određenog vremena u medijima je objavljeno da si se udala. Da li ćeš svog partnera konačno predstaviti javnosti?
– Kada i ako ja budem želela da ga predstavim javnosti, i ako se u međuvremenu ne raziđemo, naravno da će ga i moji fanovi videti. (smeh)

Važiš za osobu oštrog jezika, da li te je isti nekada koštao?
– Debelo! Stava sam da mutavci koji samo mašu glavom i gutaju sve što im se kaže uvek bolje prolaze, ali se nikad i ni pred kim ne bih savila, pa koliko god da me to košta. Imam svoj stav, kažem ono što mislim i vrlo sam ponosna na tu svoju osobinu.

Nedavno si objavila novi CD. Zbog čega si toliko dugo čekala da snimiš nove pesme?
– Kvalitet mi je uvek bio na prvom mestu, pa je bilo i logično da ću na dobre pesme morati da sačekam. Mislim da je sada svima jasno da se čekanje isplatilo.

Čitaj još  Džej: Ne mogu da oprostim Adilu!

Šta ti kažu kolege za album?
– Zasipaju me pozitivnim kritikama i komentarima! Svakodnevno dobijam pohvale od kolega i sve mi mnogo znače. Sve to mi govori da sam napravila pravu stvar i da je vredelo ovoliko čekanje. Svaka pesma na albumu je priča za sebe, a vreme će pokazati o kolikim hitovima je reč.

Pomenula si da si s albumom kasnila i zbog porodičnih problema. O čemu se radi?
– Kad je neko u porodici ili u bliskom okruženju bolestan, njegovo ozdravljenje je na prvom mestu, a sve ostalo pada u drugi plan. Hvala Bogu pa su svi ti ružni momenti sada iza mene. Konačno mogu da dišem punim plućima.

Jedan nedeljnik je objavio da si i sama imala zdravstvenih problema.
– Istina je da su mi oni na osnovu samo njima znanih „činjenica“ postavili dijagnozu koja apsolutno nema veze s mozgom, zbog čega sam ih i tužila. Spor je u toku, a ako pravda pobedi, u šta sam ubeđena, novac od spora ću uplatiti u humanitarne svrhe.

Cecin CD je fenomenalan!

Ceca uskoro izdaje album, da li si čula neke pesme?
– Preslušala sam skoro ceo album i moram reći da me je pet, šest pesama već na prvo slušanje oborilo s nogu. Odličan album.

Najavila si i koncert u Beogradu?
– Koncertu želim da posvetim svu svoju pažnju. O detaljima i datumu svi će na vreme biti obavešteni. Ceo tim će raditi na realizaciji koncerta i to će zaista biti veče za pamćenje, jer je moja publika to zaslužila.

izvor: Kurir