milena ceranic

Intervju Milena Ćeranić: Handanović je postao poznat posle moje pesme!

Proteklog petka, najtraženija i načešće pominjena zvezda tabloida, Milena Ćeranić zabavljala je preko petsto mladih Jagodinaca u najpopularnijem gradskom klubu u centru grada.

Luksuzni ambijent bio je ispunjen mnogobrojnim fanovima mlade pevačice koja je kao furija uletela u klub svega nekoliko minuta pre svog nastupa. Sve oči bile su uprte u nju i uglavnom smo čuli šuškanja prisutnih da je uživo mnogo lepša, zgodnija i atraktivnija nego na TV ekranu.

Nešto posle ponoći pojavila se na bini i brzim ritmovima, aktuelnim hitovima, prisutnima nije dala da prestanu da đuskaju. Ređala je hitove, a nije joj bilo strano ni da zapeva hit Sandre Afrike „Devojka tvoga druga“, čime je atmosferu dovela do usijanja. U početku stidljivo, a potom slobodnije, Ćeranićka je od prisutnih momaka dobijala ruže, a oni zauzvrat poljubac u obraz i zajedničku fotografiju.

Milena Ceranic u Jagodini

Posle prvog dela nastupa, dok se odmarala i kuckala poruke, ne otkrivajući kome ih šalje, pevačica je proćaskala i sa nama.

Pripremaš li novu pesmu?
– Da, uveliko radim sa potpuno novom ekipom. Sigurna sam da će to biti hit iz radionice „Ateljea Impuls“ i mlađanog Kragujevčanina Joce. O njima će se tek čuti, zampatite to.

Može li se danas dobro proći bez tandema Marina Tucaković – Damir Handanović?
– Kako da ne, ja sam ti živi dokaz za to. Damir mi je uradio prvi hit „Dvadesete gazim“ i od tada se čulo za njega, izašao je iz anonimnosti. Ne znači da sve što njih dvoje urade mora da bude hit.

U kakvim si danas odnosima sa Damirom?
– Ni u kakvim, ne razmišljam o njemu.

Milena Ceranic u Jagodini

Pratiš li aktuelne muzičke rijalitije “Pinkove zvezdice”, “Pinkove zvezde” i “Grandove Zvezde” koje su tebe proslavile?
– Iskreno, ne. Gledam sebe, svoju karijeru, svoj život. Ko sa kim, zbog čega, gde… to je za mene ‘bljak’ i nisam u tom fazonu, naročito posle negativnog iskustva koje imam sa ‘Farme’.

Čitaj još  Marinko Rokvić: Nadam se da ću uskoro postati deda

Šuška se da si miljenica Milice Mitrović?
– Ne mora sa se šuška, evo, potvrđujem ti javno da je to istina. Ona me izuzetno poštuje, ceni, podržava, a to mnogo govori o meni i uticaju koji imam na estradi. Jedino mi prebacuje da sam lenja kada je novi album u pitanju. Potrudiću se da je obradujem i što pre objavim CD kao ekskluzivac “City records”-a.

Da li ti je košarka omiljeni sport?
– Ha, ha, ha, to si mene našao… Očekuješ da ću ti reći, da – omiljeni, i da navedem igrača koga volim?! Na to i slična pitanja, odgovora nema, niti će biti.

izvor: Life Content