Kaca Zivkovic Intervju - Beograd nocu

Intervju Katarina Živković: Ne bih se skinula gola za Plejboj!

Posle dueta “Ludo srce” sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, Katarina Živković (24) rešila je da nastavi u istom ritmu i snimila numeru “Ljubi me” uz pojačanje di-džeja Matea iz Frankfurta. I dok je mlađa publika oduševljena, stariji se mršte i negoduju smatrajući da tu nema ni ‘n’ od narodnjaka.

Katarina Zivkovic

– To su moderne numere, koje pripadaju novom muzičkom pravcu. Meni se dopada kombinacija folka sa repom, tehnom, hausom… Kada biram pesme ne razmišljam koliko će da potraju, da li će biti hitovi. Ne želim time da se opterećujem. Za samo nekoliko dana spot za “Ljubi me” imao je preko 70.000 pregleda, a to govori da se narodu pesma dopada. E, sad da li će pesma biti instant hit ili ne, pokazaće vreme. Snimam ono što mi odgovara, što moja publika voli, pesmu koja pravi dobru atmosferu na nastupima i zapali masu. U dublje analize neću da ulazim – kaže Katarina.

Hoćete li snimati klasične narodnjake?
– Snimila sam ja dobre narodnjake, pokazala da umem da ih pevam, a i rado ih izvodim na nastupima. Smatram da imam širok repertoar, pa se jednostavno prilagođavam situaciji u datom momentu, mestu na kome nastupam i željama publike.

Osim što gostujete po klubovima, da li pevate na privatnim veseljima i gde može bolje da se zaradi?
– Radim gde god me pozovu i rado se odazivam da pevam na svadbama, rođendanima, proslavama… Na privatnim veseljima teže je raditi nego po klubovima gde na sceni otpevaš dva-tri bloka tokom 120-180 minuta i odeš kući. Na svadbama je duži angažman, u direktnom si kontaktu sa narodom, treba znati sa ljudima, biti malo i psiholog, prozreti im želje i namere. Onaj ko zna posao, odlično i zaradi. Ipak, ne treba se previše opterećivati parama, važnije je imati kvalitetan nastup i raditi u kontinuitetu, a pare same dođu.

Posao vam dobro ide, pa ste nedavno kupili i stan u Zemunu. Kada ćete se useliti?
– Stan je još u izgradnji, pa ću morati još malo da sačekam kako bi uživala u svom domu. Prema rečima investitora u maju-junu trebalo bi da sve bude gotovo, a onda mi sledi opremanje.

Nedavno su se u novinama pojavile vaše provokativne fotografije na kojima ste oskudno odeveni. Da li biste pristali da se obnažite za “Plejboj”?

Čitaj još  Marko Bulat žestoko isprozivao kolege!

– Te fotke o kojima pričate urađene su pre više od godinu i po dana kada sam pozirala za “Maxim”. Prihvatila sam tada poziv da se slikam u lepom donjem vešu i dobro sam se osećala na snimanju. Fotografije su umetničke, urađene sa merom i ukusom, nisu vulgarne. Neki su me zbog toga hvalili, neki kritikovali, što je bilo očekivano, jer je nemoguće da se svima dopada ono šta ja radim. Mlada sam, zgodna, ne vidim da sam išta loše uradila. Fora je bila da bude provokativno, ali s merom. Ipak, “Plejboj” bih odbila, nikada ne bih prihvatila da se slikam gola! Tu sam izričita i nema tih para zbog kojih bi se skinula, jer smatram da mi to ne treba. To nisam ja i ne bi mi bilo prijatno.

Nisam još dobar vozač

– Vozački ispit sam položila pre nekoliko meseci, ali još nemam svoj auto. Planiram da ga kupim, ali ne može sve odjednom. Najverovatnije ću prvo pazariti neki manji auto, kasnije kad budem veštija, videćemo – kaže Kaća, koja nema nameru da sama vozi kad putuje na gostovanja, jer joj je to prenaporno.

– Najbezbednije se osećam kad me drugi vozi. U Grandu, na sreću vode računa o nama, imamo ljude koji brinu o svemu, pa i zaduženi su za naš prevoz na nastupe.

Rano za udaju

– Sa Banetom Jankovićem uživam u našoj ljubavi, lepo nam je, slažemo se, ali o svadbi još ne razmišljamo. Mladi smo, imamo vremena. Kad rešimo da se uzmemo, nećemo to kriti – kaže Katarina.

izvor: Vesti

Facebook komentari

Leave a Reply