Intervju Katarina Grujić: Više volim klubove od kafana!

“Uglavnom izlazim po klubovima jer privatno obožavam da slušam r’n’b muziku, ali isto tako uživam da izadjem u kafanu”, rekla je Kaća.

Katarina Grujic

Još za vreme takmičenja u Zvezdama Granda se osetila tvoja samouverenost koja je kasnije sve više dolazila do izražaja. Da li misliš da te ta samouverenost i dovela dotle da si postala toliko popularna?
– Pre svega je najbitnije verovati u sebe. Ni jednog trenutka nisam pomislila “ja to ne mogu” borila sam se sama kroz takmičenje i uspela da dostignem za kratko vreme zadivljujuću popularnost.

Kada si ulazila na Farmu da li si mogla i da zamisliš da ćes se prepustiti emotivnoj romansi sa Borisom Stamenkovićem i da li je to bila takozvana ljubav na prvi pogled?
– Kada sam potpisala ugovor prvo što mi je padalo na pamet bilo je uhh al ću se zezati i dobro provesti. Ni na kraj pameti mi nije bilo da ću se tako zaljubiti i naći predivnog dečka s kojim sam vec 5 meseci.

Vreme promiče, u gradu ste vidjen par a kako gledaju vaše porodice i prijatelji na vašu vezu. Vezu koja obećava ili vezu koju će ugušiti vreme i priroda posla kojim se oboje bavite?
– Naši roditelji su jako srećni. Ne mešaju se u naš odnos, u svemu nas podržavaju i što je najvažnije veruju u našu budućnost, ali naravno nigde ne žurimo i ide sve po planu.

Kada bi sada morala da biraš Boris ili Grand produkcija, koji bi tvoj izbor bio?
– Ne razmišljam o tome jer to ne može da se desi nikad.

Čitaj još  Sandra Afrika blistala na humanitarnoj večeri (FOTO)

Na koja mesta najčešće izlaziš u gradu?
– Uglavnom izlazim po klubovima jer privatno obožavam da slušam r’n’b muziku, ali isto tako uživam da izadjem u kafanu i da se provedem za svoju dušu.

Kaca i  Boris

Koji je tvoj omiljeni kolega i, takodje, koja je tvoja omiljena koleginica sa estrade?
– Omiljeni kolega mi je naravno Sloba jer se sa njim i od ranije privatno družim a i kad zajedno radimo prodje nam brže jer se zezamo. A što se tiče koleginica imam ih dosta sa kojima se družim i radim a to su Rada Sarić, Andreana Cekić, Jelena Gerbec i ostale.

Da li si mogla da naslutiš da će Sara ipak biti sa Ivanom?
– Iskreno nisam ni razmišljala o njenom ljubavnom životu. Družimo se baš dobro i ona zna da je u svemu podržavam koja god njena odluka bude bila.

izvor: NoLimit