ivan kukolj kuki u grandu

Intervju Ivan Kukolj Kuki: Tužan sam i razočaran zbog Granda!

Kada je prekinuo jedanaestogodišnju saradnju sa Miletom Basom i iz Juvekomerca prešao u Grand, Ivan Kukolj Kuki se nadao da će njegova karijera krenuti uzlaznom linijom. Za Grand je izdao album, kojim je bio oduševljen, ali je on prošao nezapaženo.

Nedavno je snimio pesmu “Sanjam”, takođe za ovu kuću, ali strahuje da bi i ona mogla proći kao album. Posle svega što mu se u Grandu dešavalo, priznaje da je tužan, razočaran i da su njegova očekivanja izneverena.

– U Grandu za mene više nema mesta. Niko ništa ne mora da mi kaže, vidim sam. Ne, vredi, nema mesta za sve, gužva je prevelika, borba je žestoka. Što da krijem, razočaran sam. Ćutao sam, sklanjao se, ne vredi. Kada sam otišao iz Juvekomerca, bilo je to zato što sam hteo nešto da promenim. Sa Miletom Basom sam ostao u dobrim odnosima. Poštujem ga, on je veliki muzičar, veliki kompozitor. Za tih 11 godina, koliko smo sarađivali, bilo je dobrih i loših pesama, uspeha, promašaja. Ali, išao sam uzlaznom linijom. Sad stojim u mestu ili čak stagniram. Duša me boli zbog albuma koji je bio odličan, ali nije adekvatno ispraćen. Žali bože dobrih pesama, truda, rada, para – kaže Ivan Kukolj Kuki.

Razgovarali ste sa Sašom Popovićem, žalili ste se da ste zapostavljeni?
– Ma kakvi. Nema šanse da dođem do Popovića. Čovek je prezauzet, ne zna gde glavom udara od posla. Ne krivim ja njega ni za šta. Ali ja u Grandu nemam sa kim da pričam. Nisu me pozvali ni na snimanje novogodišnjeg programa. Kada sam pitao zašto, odgovor je bio da su me zaboravili. Zvezde Granda su im preče i ja to poštujem. Da se razumemo, mene u Grandu niko ne minira, svi su vrlo korektni, ali nemam ništa od toga. Za svo ovo vreme, od kada sam u toj kući, samo jednom sam radio sa njihovim mendžerom. Čovek mi je našao tezgu, ja sam odradio posao, dao procenat i više nikad se nismo čuli. Ne mogu više da dođem do Grandovih menadžera!

ivan kukolj kuki u grandu

Ipak, pojavljujete se na Grandovoj televiziji?
– Pojavim se, ali nije to to. Nije to ni iz daleka isto kao kada su Grandove emisije emitovane na Pinku. Ne ulazim u to čije su emisije bolje, to uopšte nije važno. Mislim da Grand nije dobio mnogo sa svojom televizijom. Ali, ne može Grandova televizija da dostigne Pinkovu gledanost i da emisije emitovane na njoj imaju efekat kao kada su emitovane na Pinku. Šta god da se desi, ide preko grbače pevača. Tako je bilo sa nesuglasicama između Popovića i Mitrovića, tako je sa porezima, tako je sa svim što se desi. A mi pevači smo totalno nemoćni da bilo šta promenimo. Svaki čas su neki potresi, stalno je haos, borba je velika, sve žešća, sve surovija. Eto, i Mitar Mirić, koji je veliki pevač, otišao je iz Granda. Nije hteo da se gura sa klincima. Neću ni ja da se guram sa njima. Daleko od toga da imam nešto protiv njih, ali moram da gledam sebe i svoju porodicu i posao od kojeg svi živimo.

Čitaj još  Jadranka Barjaktarović odbila seks za 10.000 evra!

Šta ćete sad, gde ćete?
– Da sam znao da ću ovako proći u Grandu, ne bih ni dolazio. Ne znam gde ću i šta ću, nema tu mnogo izbora. Svi se mi borimo kako znamo i umemo. Razočaran sam i dojadilo mi je da ćutim. Smučilo mi se da me nema nigde i da me zaboravljaju. Sad svi mudro ćute, gledaju kako će i gde će. Nije mi lako, ali moram i ja da se prilagođavam i da se borim. Nemam sponzora, nemam zaleđinu, na meni je da zaradim, da izdržavam porodicu, da nešto sačuvam kako bih mogao dalje da ulažem. Svi smo zapali u monotoniju, u ćorsokak i kao ludi tumaramo, tražeći rešenje i izlaz. A izlaza ni na vidiku.

Drugi čovek uz ćerku

Najveća radost Ivana Kukolja Kukija je njegova devetomesečna ćerkica Marija koju je dobio u drugom braku. Posle razvoda od prve supruge, sa kojom ima dvoje dece, 25-godišnjeg sina Milana i 18-godišnju ćerku Jovanu, pevač je dugo bio sam, razočaran u ljubav i brak.

– Bio sam izgubljen, lutao sam, tražio. A onda sam sreo Jasminu, venčali smo se, rodila se Marija i ja sam postao drugi čovek. Presrećan sam. Žao mi je što Milan i Jovana još nisu videli Mariju. Ali, ne pritiskam ih, ne požurujem ih. Verujem da će vremenom mnoge stvari leći na svoja mesta – kaže ponosni trostruki tata.

Poslušajte Kukijevu pesmu “Sanjam”:

izvor: Vesti