Intervju Era Ojdanić: Orgijao sam sa misicama!

Najveći zavodnik na estradi, kada je starija generacija u pitanju, Andrija Era Ojdanić otvoreno priča o svojim počecima, orgijama kolega dok su bili na turnejama i kako su ga štitili Arkan, Ćenta i Ljuba Zemunac. Iako ima 67 godina ne krije da je još uvek seksualno aktivan, kao i da više od pornića voli seks vepra i krmače.

Era Ojdanic

Njegov talenat dok je još bio dečak otkrio je pokojni deda Dragutin, koji je bio najpoznatiji šnajder u kraju.

– Kada sam imao pet godina poveo me na jednu svadbu, gde je svirao samo jedan harmonikaš Obrad, pored kojeg sam ja čitavo veče stajao, jer sam prvi put video i čuo harmoniku. Kada sam došao kuću, našao sam jednu cepanicu i u nju svirao čitavu noć. Otac mi je tada bio često na putu, jer je radio na iskopu tunela u Barajevu, pa kada je nakon nekoliko meseci došao kući, đed mu je rekao „ovaj mali će biti muzikant, zato mu kupi harmoniku“ i tako je sve počelo – priseća se Era, koji je nastavio da usavršava sviranje harmonike i pevanje kod Budimira Buce Jovanovića.

On ne skriva da je imao teško detinjstvo i mladost.

– Kada smo se preselili u Beograd, živeli smo na Banovom brdu, dok mi je otac radio u „Borbi“ na Terazijama. Za doručak je dobijao veknu hleba i litar jogurta i ja sam peške išao do njega da podelimo obrok. Bili su to teški i mučni dani – ističe Era, koji je posle pobede na takmičenju u Čačku počeo da snima albume, a onda su usledile tezge i zarade.

– Svake noći sam punio džepove parama i sutradan kupovao ciglu i gvožđe za kuću. Nisam rasipao bakšiš, a armaturu sam razvlačio sopstvenim rukama, nosio pesak i ciglu zato su mi dlanovi ogrubeli – pokazuje ruke Ojdanić i priseća se kako su mu svi žestoki momci Beograda čuvali leđa.

Era na pocetku karijere

– Ljuba Zemunac, Beli, Maša i Giška bili su stalni gosti na mojim nastupima, dok mi je Ćenta bio neki dalji rođak. On i Akran su mi stalno govorili da im se javim ako me neko dira ili ne isplati honorar. Ma bili su gospoda bre, dođu, uživaju i bace mi bakšiš na binu – ističe Era i seće se kako je od jednog bakšiša kupio kola.

– U Ritopeku je tada neki gazda Milan ženio dva sina i svadba je trajala tri dana. Toliko bakšiša smo dobili da smo ceo moj bend od 11 članova i ja otišli sutradan i svi kupili po jednu „zastavu 101“ – tvrdi pevač koji ne krije da je voleo tadašnje turneje na kojima je bilo i seks afera.

– Bilo je orgijanja, ruku na srce, ne mogu da lažem. „Udarale“ su se kolege međusobno na turnejama, ali Lepa Lukić i ja sa Minimaksom smo uglavnom špijunirali i sve raskrinkali ko se s kim provodio. Pa šta ima veze, bolje da se mazimo i pazimo, nego mrzimo. Uostalom, zdravije je bilo povaliti koleginicu, nego dovući nekoga sa strane. Iako smo često zbog tih turneja spavali zajedno, delio sam sobu sa Lepom Lukić, Verom Matović, Merimom Njegomir i Nadom Topčagić, ali ni sa jednom nisam imao seks. Bio sam zaljubljen u Snežanu Savić, ali nisam imao herca da je smuvam. Iako su mnogi pričali da smo u nekoj šemi, to nije bilo tačno nažalost – kroz osmeh priča pevač koji otkriva da ga uzbuđuje seks životinja.

Čitaj još  Mina Kostić: Želim još jedno dete sa Igorom! (VIDEO)

– Najviše sam voleo da gledam kada vepar oplodi iliti bukeri krmaču. Uzbuđuje me da gledam tog nerasta kada skoči na krmaču, pa imaju taj životinjski seks koji je vrh vrhova. Dok je on na njoj samo ponekad mrdne ušima, a ona se sva zajapuri. Verovatno da sam i ja neka životinja kada je u pitanju seks. To sam više voleo nego porniće na „Palmi“ posle ponoći – objašnjava Ojadanić, kome je neostvarena želja da otvori radio stanicu „Srpski radio Era“.

On ne krije da mu je smrt supruge Ljupke teško pala i da bolju ženu nije mogao da ima.

– Bila je moja snaga i podrška, zato mi je njena smrt teško pala. Bila je žena širokih shvatanja i svaki put kada bi je neko zvao i rekao da su me videli sa ženama, ona bi poručila „dobro je, znači da mu ništa ne fali“. Bila je legenda – sa suzama u očima priča pevač koji sada ima 20 godina mlađu devojku Dijanu:

– Život ide dalje i nema tu više vremena za stajanje. Moja porodica je super prihvatila – završava Era.

Era sa misicama

Orgijao sam sa misicama

Pevač ne krije da su tačne priče kako je često imao seks sa devojkama koje su učestvovale na tradicionalnom izboru za mis koji se održava u njegovom motelu.

– Nemam razloga da krijem, uvek se znalo da šetam najbolje ribe na estradi. Imao sam pored misica i pravnice, a ko ne bi poželeo lepu i zgodnu devojku koja ti šeta pred nosem. A dešavalo se da mi nekoliko njih upadne u sobu, što mi nije bio problem, jer imam energije sve da postignem. Sada i u marketu ima proizvoda „tri u jedan“, ja sam bio preteča toga. Jer ko zna zna, a ko ne zna, nek dođe da nauči. Verovatno se neki Turčin popeo na neku moju čukunbabu, pa imam gene koji vuku ka želji za haremom – kroz osmeh se hvali Ojdanić.

Pevao sam dok su mi oca spuštali u raku

Jedan od najtežih trenutaka u životu, pevač je doživeo na sahrani oca kada je po njegovoj želji morao da peva.

Era sa ocem

– Ispratio sam ga muzikom, od kuće do grobnice, i po njegovoj poslednjoj želji morao sam da zapevam njegovu omiljenu pesmu „Bosa Mara Bosnu pregazila“. Srce mi se cepalo dok su mi lile krokodilske suze koje sam gutao, pokušavajući da pesmu otpevam do kraja. Svi na sahrani su ovaj momenat doživeli jako emotivno, a meni nikada teže nije bilo – priča Era.

izvor: Alo