dado polumenta brine o sestri

Intervju Dado Polumenta: Selma i ja smo dva sveta!

Kad su se u decembru prošle godine pojavile fotografije sa venčanja Dade Polumente (30) mnogi su ostali u šoku. Niko nije ni znao da se poznati pevač zaljubio, a još manje da je rešio i da oženi Selmu, lepu veroučiteljicu iz Novog Pazara.

Međutim, pet meseci kasnije poznati pevač je stavio stavi tačku na ovaj brak, a Selma se iz Beograda vratila u Novi Pazar. Usledile su priče o depresiji u koju je navodno upao poznati pevač, da se vratio starim porocima i da se skoro svaku noć opija po beogradskim klubovima. Ali, u tim pričama nema ni trunke istine, kaže Polumenta koji je odlučio da javno progovori o razlozima kraha svog braka.

– Ovo je prostor gde, u poslednja tri meseca, najviše provodim svoje vreme. Mi ovaj studio nismo ni otvarali, ali planiramo zvaničnu promociju i prezentaciju svega onoga što smo pripremili – od pesama, fotografija, studija i svega novog, tako da imate čast da premijerno vidite kako izgleda moj studio u kojem sam pripremio 15 novih singlova. Mislili smo da puštamo pesmu po pesmu, eventualno dve za leto, jer stvarno imamo mnogo dobrih pesama. Biće to pravi šok, pozitivan naravno, za razliku od prošlog “Virusa” – kaže Polumenta, otvarajući po prvi put vrata svog studija u Beogradu.

Nedavno ste objavili da se razvodite, ali ste kao i tokom braka sa Selmom, malo govorili o privatnom životu…?
– Iskreno da ti kažem, teško mi je bilo sve vreme dok sam kapirao da se ne uklapamo jedno s drugim. Nije u redu da ja provodim toliko vremena u studiju, a da ona sedi sama kod kuće. Isto tako ne vidim sebe da idem da šetam i reklamiram svoju suprugu. Ja i kad idem ulicom trudim se da budem neprimetan, iako je 1.000 reflektora upereno u mene i onda sam se osetio kao da sam u nekoj poziciji kad treba da se predam. Jednostavno, kao da mi je stao život. U jednom momentu sam skapirao da mi ne treba to u životu. Ne mogu da idem kući ako mi se ne ide. Isto tako ne mogu da pevam pesmu ako mi se ne peva – iskren je Dado i priznaje:

– Hoću da živim život i da budem ono što jesam. Ne mogu da remetim nekome život. Smatram da je ona mlada cura i da zaslužuje da vidi sve u životu. A, ja nisam sigurno taj koji sada može da se posveti svemu tome. Jednostavno, pored svega ovog, kad trebam najviše da radim ne mogu da se zavučem u kuću i čuvam nekome haljinu… Mislim da smo Selma i ja dva različita sveta.

Čitaj još  Tanju Savić muž naterao da skine tetovažu! (FOTO)

A, da li ste o tome razmišljali dok ste se zabavljali?
– Sve je to bilo brzo, ako je šerijatska veza, onda smo se videli dva-tri puta. Meni je bila želja da se oženim na taj način, jer sam čovek koji je prošao mnogo toga u životu. To mi je došlo nekako… kad čovek traži idealnu ljubav. Na kraju sam ukapirao da to nije to. Čovek i ne zna šta je dobro za njega.

U kakvim ste danas odnosima sa Selmom?
– Pa u dobrim, samo bolje je na vreme to sprečiti, nego lečiti.

Pričali ste da želite da snimite album sa duhovnom muzikom?
– Sebe vidim kao pevača koji može da peva zabavnu, narodnu, pop, duhovnu i sve to što ima ljubavi i duše u sebi. Mislim da je duhovna muzika nešto najozbiljnije što postoji i da kod nas čak i nema nekoga ko na pravi način u pravom smislu to prezentuje, niti ima tu popularnost koju ja imam sada. Mislim da bi to bio dobar spoj. Meni je to velika želja, počeo sam taj album da pripremam pre tri godine. Sama poruka koju album nosi je mnogo ozbiljnija. Sada kad imam svoj studio ne da ću snimiti album duhovne muzike, nego sve moguće pravce ću taći.

Redovano nastupa u dijaspori

Dado Polumenta jedan je od najpopularnijih pevača u dijaspori koji i u današnje vreme ekonomske krize gotovo svakog vikenda peva našim zemljacima.

– Ja stvarno volim muziku i gledam je sa posebne strane. Odvojio sam se od svega najmilijeg u životu da bi se posvetio publici, jer mislim da je grehota zapostaviti sve te ljude koji te vole i prate kad te dragi Bog počasti sa tanetom kao što je mene počastio.

izvor: Vesti