Intervju Ana Nikolić: Spremna sam da postanem majka!

Očekivano niske zimske temperature Ana Nikolić je tradicionalno izbegla tako što je spakovala kofere i uputila se na jednu od najlepših egzotičnih destinacija – Koh Samui na Tajlandu.

Ana Nikolic

Osunčana i osvežena, pop zvezda je sletela u Beograd puna energije i entuzijazma da u ovoj godini ostvari sve zacrtano i planirano. Za početak, priznala nam je da je na Tajlandu uspela da odoli nadaleko čuvenom noćnom životu, što turisti uglavnom ne propuštaju.

– Odmor mi je bio preko potreban. Konačno sam napunila baterije za nove radne pobede i nastupe koji su zakazani sve do juna. Tajlandska klima mi izuzetno prija, pa nije čudno što se godinama tamo odmaram. U potpunosti sam bila posvećena relaksaciji, čitala sam, analizirala svoje postupke, pravila planove i povrh svega uživala u miru. Zbog prirode posla kojim se bavim nisam imala potrebu za noćnim životom i izlascima – kaže pevačica.

Po povratku sa odmora, u medijima je eskalirala informacija da je Ani na Tajlandu društvo pravio izvesni Slobodan Tomaš, osamnaest godina stariji ugostitelj iz Švajcarske. Mnogi nisu ostali ravnodušni na fotografije pomenutog gospodina, pa je vest nekoliko dana bila top-tema, a javnost je polemisala o činjenici da je razlika u godinama ogromna, ali i da je Slobodan srećno oženjen. Međutim, oštro i rezignirano, Nikolićeva demantuje novinske napise.

– Ispod časti mi je da to komentarišem. Prvobitno sam planirala da se našalim na svoj račun i da kažem: “Kako ste tek sada otkrili da mi je on dečko kada naša veza traje već tri godine?” Možete li da zamislite Madonu kako demantuje da je u vezi sa svojim čistačem bazena? Ja ne mogu. Bije me glas da sam sklona ljubavnim aferama, a ja sam uvek bila u dugim vezama. U vezama iz ljubavi, ne iz koristi, kao što neki uporno pokušavaju da predstave. Javnost me doživljava kao modernu ženu, a zapravo sam veoma patrijarhalna, čak i konzervativna. Ne polazi mi za rukom da se uklopim u vreme u kom je romantika izumrla, a s njom i vitezovi. Priželjkujem ljubav, ali ne očajavam što sam trenutno bez nje. Ne pristajem na kompromise samo da bih imala nekoga.

Ana Nikolic

Osim predispozicija za bavljenje šou-biznisom, Ana ne krije da raspolaže još nekim talentima i da je čvrsto odlučila da ih ne drži predaleko od očiju javnosti. Tako se nedavno sa prijateljicom Sanjom Konjović, koja već poseduje modnu liniju za najmlađe, dogovorila da bude gost dizajner njene najnovije kolekcije.

– Sanja mi je predložila da osmislim svečanu haljinicu koju ćemo uvrstiti u kolekciju “NINIA” za proleće 2014. Budući da se neko vreme bavim dizajnom, za šta sam se i školovala, ideju sam oberučke prihvatila. Sanju dugo poznajem i istinski sam oduševljena njenim radom. Na Tajlandu sam, između ostalog, bila posvećena i osmišljavanju modela koji će se ubrzo naći u prodaji – otkriva ambiciozna pevačica.

Čitaj još  Pomirili se Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov!

Da li je kreiranje za male princeze aktiviralo prirodni instinkt za potomstvoili je pak bilo obrnuto, tek Ana sada rado i otvoreno govori o ovoj temi. Smatra da je došlo vreme da se ostvari kao majka i nada se da će joj se ta želja u bliskoj budućnosti i ostvariti. Iako je do sada neizmerno uživala u tome da drugi brinu o njoj, nedavno je, kaže, gotovo preko noći osetila neizrecivu potrebu da ona bude ta koja odgaja, štiti, uči.

Ana Nikolic

– Donedavno sam se i sama osećala kao dete, a onda se, iznenada, sve promenilo. Želja da neko brine o meni, pretvorila se u nešto sasvim novo, potrebu da ja brinem o nekome. Biološki sat, verujte, nije floskula. Osećam da sam dovoljno sazrela i da sam kompletno spremna za najvažniju ulogu u životu: ulogu majke – razneženo završava Nikolićeva.

Ana Nikolić: Bojim se paparaca

Ekipa Happy televizije srela je pevačicu Anu Nikolić, na aerodromu Nikola Tesla, gde je otkrila da ima veliki strah od paparaca.

Pevačica Ana Nikolić, otkrila je ekipi ‘Glamura’, pred kamerama Happy televizije da se plaši paparaca, strahuje da vrebaju sa raznih strana, što je, ističe, ružniji deo njenog posla, a o odnosu sa medijima kaže da osciluje.

– Mediji i ja smo kao muž i žena! Svađamo se, pa se mirimo… Pa se tužimo, pa opet pomirimo. Tako je to, kad se volite – rekla je Ana.

Na pitanje novinara ‘Glamura’ planira li koncert u Beogradu, Ana Nikolić kaže da bi bila veoma srećna da se to ostvari.

Ana Nikolic

– Rado bih održala koncert u Beogradu, ali, svesna sam da je to jedan finansijski, jako veliki projekat. Potrebno nam je malo para – stotinak hiljada evra, ali, verujte ja sam to rešila i ja ću to uraditi!

Ana Nikolić je priznala je da konstantno putuje, te hladne dane provodi na egzotičnim destinacijama.

– Poslednjih nekoliko godina praktikujem tu, neku Aziju, Tajland… Tamo uradim neki detoks, piju se čajevi, alkohol se ne konzumira. Vratim sebe u tom nekom psihofizičkom smislu i to se odmah vidi po izgledu – ispričala je Ana pred ulazak u avion.

izvor: Hello, Story