indi aradinovic sa deckom

Indi tvrdi da joj dečko nije oženjen, mediji pišu suprotno!

Folk pevačica Indira Aradinović Indi može da se pohvali da joj je baš krenulo u poslednje vreme. Skinula je veliki višak kilograma i srećno je zaljubljena, ali identitet svog dečka i dalje krije od domaće javnosti.

Indy je poslednjih dana zbunila sve svoje Fejsbuk prijatelje sa fotografijom na kojoj se smeši sa nepoznatim muškarcem. Pevačica je po komentarima sve vreme aludirala na to da je reč o njenom novom dečku. Pljuštali su lepi komentari, a onda je usledio jedan provokativan.

Jedna od ‘prijateljica’ na Fejsbuku upitala je Indy da li je muškarac sa slike i dalje oženjen i šta mu je ona. Indy nije obrisala komentar, ali je dotičnoj odgovorila da sve što želi da zna, pita njenog novog izabranika.

Ipak, poručuje da to ne radi zato što je njen dečko oženjen, već je imala loša iskustva u prošlosti.

– Imala sam jako ružna iskustva u prošlosti, kada sam javno pričala o svojim emotivnim partnerima. Pored toga, dečko sa kojim sam nije javna ličnost, niti želi da se eksponira i ja to poštujem. Za one dušebrižnike koji će pomisliti svašta, da kažem, kako ne bi brinuli ili izmišljali razne priče, da moj dečko nije oženjen i samo je moj, pa samim tim nije razlog što ga krijem, ne daj Bože, njegova žena, kako neki nagađaju – rekla je Indi.

Čitaj još  Seka Aleksić potpuno promenila imidž!

Ostavljamo vama da procenite da li Indi zaista ima razloga da krije identitet novog dečka ako nije oženjen.

izvor: www.FOLKOTEKA.com, Poznati