indi nastup

Indi na nastupu sa pederušom?!

I ko posle ovakvog prizora može da kaže da je na estradi kriza i da nema posla? Naprotiv, ima toliko para i bakšiša da ne mogu da stanu ni u ruke, džepove ili dekolete, već moraju da okače pederušu oko struka kako bi sve napojnice stale.

Prvi primer ovakve vrste novčanika na sceni ima Indira Arandinović, koja je vrlo praktična i ne razmišlja o tome da li će torba ovakvog tipa pokvariti njen stajling.

Ona očigledno smatra da ne može pevačica non-stop da trčka sa punim rukama para do orkestra i ubacuje u kesu, torbu ili kutiju za bakšiš, nego ovako lepo i složeno. Ovim, nekada vrlo aktuelnim aksesoarom, pevačica je izbegla i ono čuveno pravilo lepljenje novčanica na čelo, stavljanje u kosu ili ubacivanje u dekolte. Dosetila se lepo, nema šta.

Plus, nije isključeno da nije mislila i na to da će možda neki modni znalci da prokomentarišu stajling, pa je ona lepo uklopila i boje. Crno i crveno su uvek pun pogodak, kažu stručnjaci, a mi nemamo razloga da im ne verujemo. Ono što je jako bitno, na fotografiji se vidi i da je publika na njenom nastupu u Australiji baš uživala u dobroj atmosferi.

Čitaj još  Ko je od farmera razočarao Ivana Marinkovića?

izvor: Alo