Indi maltretira bivši dečko!

Bivši momci naših pevačica se, kako izgleda, baš trude da ostanu u njihovim životima. U nekolicinu onih koje proganjaju bivši momci, nedavno se upisala i Indira Aradinović Indi, kojoj takođe bivši dečko pokušava napraviti haos od života.

Indi Aradinović - www.FOLKOTEKA.com

Uistinu, Indi nije izložena fizičkom maltretiranju, koje kako tvrdi nikada ne bi dozvolila, ali joj zato neki postupci bivšeg dečka opasno idu na živce.

Kako smo saznali, lepu pevačicu bivši nikako da ostavi na miru, a korak koji je juče napravio pomalo podseća na očajnički korak ostavljenog muškarca. Prema onome što je Indy objavila na svom Fejsbuk profilu, bivši joj je provalio šifru na Fejsbuku i redovno čita njenu poštu.

– Kad ti je čista i mirna savest, zabole te što ti bivši dečko čita sve poruke na fejsu, kao i objave. Već dugo, dugooo vremena… To govori o njemu, a ne o meni… Iako menjam šifre, on se baš potrudio – napisala je Indi.

Čitaj još  Dejvid Geta kum na svadbi Kaje Ostojić i Džunior Džeka!

Odmah nakon ove objave, Indi je objavila fotku na kojoj pokazuje srednji prst, pa ukoliko ne reklamira lak za nokte, pretpostavljamo da je isti upućen baš bivšem i da je taj neko baš u problemu!

izvor: Star