ilda saulic foto

Ilda Šaulić ostavila dečka jer nije želeo dete sa njom?!

Pevačica je definitivno okrenula leđa biznismenu kojeg je jako volela shvativši da imaju različite ciljeve.

Ćerka Šabana Šaulića Ilda (35), obelodanila je da više nije u vezi sa beogradskim biznimenom sa kojim je počela da se zabavlja u svojim ranim dvadesetim godinama, a sa kojim je već ranije raskidala.

Pevačica o razlozima ne želi da govori, ali dnevni list saznaje da je Ilda donela odluku da ostavi partnera onda kad je uvidela da neće da joj ispuni najveću želju – da postane majka.

– Ilda je bila očajna posle veoma ozbiljnih razgovora sa svojim dečkom, jer je uvidela da su njihovi planovi skroz drugačiji. Dok je ona iznad svega želela da postane majka, on je uživao u njoj i želeo da bude samo njemu posvećena – kaže izvor.

ilda saulic casual

O svojoj ljubavnoj bajci koja je trajala skoro deceniju i po, a u kojoj je bila mažena i pažena pevačica nikad nije mnogo pričala. Sa izabranikom se nikada nije pojavljivala na javnim događajima.

Ilda je poput lavice branila njihovu ljubav. Pevačicin bivši partner stariji je od nje tridesetak godina. Za sve vreme trajanja njihove veze bio je zvanično oženjen. Ima odraslu decu i unuke. Sve to Ildi ne bi predstavljalo problem da je želeo dete sa njom.

Čitaj još  Pevačica htela da se pohvali pa se izblamirala!

Posvećena sestričini

Pevačici se želja za decom naročito pojačala kada je pre godinu i po dana njena starija sestra Sanela rodila drugo dete, ćerku Unu.

Mezimica u porodici

Na Ildu najveći uticaj ima majka Gordana, sa kojom je nekada i dolazila u raspravu zbog veze u kojoj je bila. Tata Šaban se nije preterano mešao, a sestri Saneli i bratu Mihajlu bilo je jedino bitno da je ona srećna.

izvor: Adelarda Popović

Facebook komentari

Leave a Reply