Ila isprozivao Đusa i Sha!

Vladimir Ilić Ila se nakon bolesti vratio muzici, a prvi na udaru našli se njegovi nekadašnji prijatelji i saradnici.

Vladimir Ilic Ila

Reper Vladimir Ilić Ila uspešno se oporavlja od operacije, a nedavno se vratio i obavezama, pa je usledilo i snimanje novih pesama. Niko, međutim, nije očekivao da će se prvi na meti naći njegovi nekadašnji prijatelji i saradnici Đus i Ša. Upravo njima Ila je posvetio novu pesmu, kaže za Kurir reperov prijatelj.

– Kad u pesmi kaže „bivši drugovi bulju dali, postali pederuše, mukice jadne, smešniji su od Karleuše“, on misli na Đusa i Ša, a razloga je mnogo – ističe sagovornik i dodaje:

– Đusu zamera što ga je na neki način pokrao, odnosno zloupotrebio njegove ideje, dok je sa Ša nešto drugo u pitanju. Kudio ga je i ogovarao gde god je stigao, vređao ga je javno u medijima i nazivao psihičkim bolesnikom, a išao je i dotle da mu svojim izmišljotinama zatvara vrata pojedinih medijskih kuća. Ila se za to vreme borio s opakom bolešću, a sada kada je, bogu hvala, sve u redu, došlo je vreme da progovori. Kako drugačije nego pesmom. Nije slučajno ni to što je potkačio Jelenu Karleušu, ali sve će biti jasnije kad pesma „Real“ i spot budu završeni.

Čitaj još  Jelena Karleuša napravila haos u Splitu i Dizeldorfu! (FOTO)

Tragom ovih informacija kontaktirali smo s Ilićem, a na naše pitanje da li se pesma zaista odnosi na Đusa i Ša, samo se nasmejao:

– Sve će vam uskoro biti i jasno i potvrđeno, i to u spotu za tu pesmu koji se snima za desetak dana – izjavio je kratko Ila.

izvor: Kurir