selma bajrami snimanje

Iako tužna zbog razvoda, Selma Bajrami nikad nije bila lepša!

Bosanska pevačica Selma Bajrami trenutno preživljava teške trenutke u životi i uskoro će se razvesti od svog supruga Muje, potvrdila je za TV Pink.

– Istina je da se razvodim, dalje ne bih pričala jer je to nešto što je privatno i što je moj život – rekla je Selma u emisiji ‘Premijera’ na televiziji Pink.

Ona je dodala da želi da sve usredsredi na svoju karijeru, očima punim suza i sa drhtavim glasom. Stajling je kaže promenila i nosi crninu, jer je crno ponovo u modi, i naglasila da voli ležerniju garderobu.

Selma Bajrami

Selma takođe kaže da njenog sina čuva njena mama kojoj mnogo duguje u životu.

Selma je večeras svoje fanove obradovala novim slikama. Naime, u toku je snimanje novogodišnjeg programa na DMSAT, pa je pevačica želela da podeli deo atmosfere sa svojim pratiocima na Fejsbuku.

Ono što smo primetili, iako joj trenutno nije lako, Selma nikada lepše i zavodljivije nije izgledala.

Donu Ares posetila Selma Bajrami!

Pevačici Doni Ares koja se bori sa teškom bolešću, podrška stiže sa svih strana.

Čitaj još  Dara Bubamara otputovala sa porodicom na Kopaonik (FOTO)

Dona Ares i Selma Bajrami

Nju su do sada u bolnici posetili kolege Šerif Konjević i Šako Polumenta , dok je Saša Matić prekinuo koncert u njenom rodnom Bihaću kako bi joj sa bine poslao poruke podrške.

Doni je danas u posetu stigla koleginica, čija je dolazak posebno ganuo. U pitanju je Selma Bajrami, a pevačica je na Fejsbuku podelila fotografije iz bolničke sobe.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply