nedeljko bajic baja u becu

I Nedeljko Bajić napravio lom u Beču!

“Mokra do kože”, “Dodir neba”, “Zapisano je u vremenu”… samo su neke od pesama koje je s njim uglas pevala publika. Igralo se i ludo zabavljalo do duboko u noć.

U austrijskoj prestonici ovog vikenda bilo je više nastupa pevača iz regiona, tako da je svako mogao da pronađe nešto po svom ukusu. Sigurno jedan od omiljenih izvođača svih generacija, Nedeljko Bajić Baja nastupio je pred publikom u Beču i oduševio svoje fanove u poznatoj prestoničkoj dvorani.

Kao i uvek, tako je i na ovom koncertu Baja učinio sve da podigne atmosferu do usijanja. Publici je priredio nezapamćen provod. Činilo se da je bio raspoložen kao nikad pre, a to su na najbolji način iskoristili njegovi fanovi, koji su tražili da im ispunjava muzičke želje i otpeva stare hitove, na koje je i sam zaboravio. U publici je bilo više pripadnica lepšeg pola, ali tako to obično biva kad je Baja na bini.

Baja u Becu

“Mokra do kože”, “Dodir neba”, “Zapisano je u vremenu”… samo su neke od pesama koje je s njim uglas pevala publika. Igralo se i ludo zabavljalo do duboko u noć. Kući su svi otišli zadovoljni.

Čitaj još  Hotel Madivi: Zmaj od Šipova dočekao svoju pobedu!

Ni Sloba Lajić, organizator velikog koncerta, nije krio oduševljenje.

– Bilo je fenomenalno. Ni ovog puta nisam pogrešio u izboru pevača. Bajin profesionalni odnos prema poslu kojim se bavi i prisan odnos s publikom, kao i pozitivna energija koju širi na svojim nastupima, osigurali su mu mesto među najboljima – rekao je Lajić.

izvor: Kurir