tose proeski

Humanitarni koncert “21 Tošetova pesma za jedan život” u “Areni” 8. aprila 2013

Pesme Tošeta Proeskog izvodiće Saša Kovačević, Tanja Banjanin, Bojan Marović, Ana Štajdohar, “Miligram”, “Zana”, “Vampiri”, Aleksa Jelić, Boris Režak, hor “Viva voks”…

Humanitarni koncert “21 Tošetova pesma za jedan život” održaće se 8. aprila u 20 časova u “Kombank areni”. Sav prihod sa manifestacije ići će direktno na račun Slavice Obradović iz Nove Pazove, kojoj je neophodna transplantacija jetre u Italiji, za koju joj nedostaje 120.000 evra.

Pesme Tošeta Proeskogpevaće i sviraće Saša Kovačević, Tanja Banjanin, Bojan Marović, Ana Štajdohar sa bendom, grupe “Miligram”, “Zana”, “Vampiri”, zatim Aleksa Jelić, Boris Režak i mnogi drugi, uz specijalne goste – hor “Viva voks”.

Koncert su podržali roditelji tragično stradalog pevača i Fondacija “Toše Proeski”. Hitovi kao što su “Tajno moja”, “Soba za tugu”, “Čija si”, “Igra bez granica”, “Volim osmeh tvoj”, “Pratim te”, “Srce nije kamen”, “Da l’ si sretnija”, “Poljsko cvijeće” i “Bože, brani je od zla” biće samo neke od uživo izvedenih pesama. Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti na svim prodajnim mestima “Eventima” po ceni od 900 dinara za parter i 1.200 dinara za tribine.