zmaj napao gastoza

Hotel Maldivi: Zmaj po drugi put nasrnuo na Gastoza!

Pobednik ‘Parova’ je došao da potpiše neke papire, a Zmaj od Šipova je odmah fizički nasrtnuo na Gastoza.

Zmaj od Šipova ni dan posle finala nije mogao da oprosti Nenadu Marinkoviću Gastozu prvu nagradu, pa ga je ponovo fizički napao zbog čega je reagovalo obezbeđenje.

– Zmaj me je prvi put napao u u studiju, a ja sam reagovao šmekerski kada se dogodio incident da ne bih prekinuo šou i da sve ne bi ispalo glupo. Ruka mi je odrana od pločica, kao i zglob, otpala mi je i patika, ali to je Zmaj od Šipova. Mislim da su ljudi shvatili koliko je on zaostao u vremenu, u razgovoru, u svemu mogućem. Drago mi je što on nije pobedio. Šta da vam kažem, čovek me je opet napao kada sam došao u produkciju da nešto potpišem. Nasrnuo je i opet je obezbeđenje moralo da ga sklanja sa mene. Odgovorio sam mu u mom stilu i iskulirao. Imam sada nove modrice od njega- rekao je Gastoz, pobednik Parova, koji očekuje pobedu i u novom rijalitiju Hotel Maldivi.

Čitaj još  Farma: Pogledajte šta su pevačice sakrile (VIDEO)

I tokom sinoćne večeri u novom rijalitiju Gastoz je potvrdio ovu priču. Ostaje nam da sačekamo reakciju produkciju iliti menadžmenta kada je reč o ‘Hotelu Maldivi’.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org