Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Učesnica pokušala da se ubije u srednjoj školi!

Drug Niša tvrdi da je njegova vršnjakinja zbog ocene htela da skoči sa prozora Pravno-birotehničke škole.

Miljana Kulić (21), učesnica rijalitija „Maldivi“ na TV Hepi, pre tri godine pokušala je da izvrši samoubistvo u Pravno-birotehničkoj školi u Nišu.

Prema rečima M. V. (ime poznato redakciji), školskog druga problematične devojke iz ovog grada na jugu Srbije, ona je pokušala da skoči sa prozora jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila na kraju godine.

– Miljana je u školi bila najproblematičniji đak. Svaki dan je menjala raspoloženje i stalno se na času svađala. Retko je slušala šta joj nastavnici pričaju, zbog čega je promenila dve osnovne i tri srednje škole. U srednjoj Pravno-birotehničkoj obrazovnoj ustanovi, koja se nalazi u centru Niša, pokušala je da se ubije jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila – priča Miljanin vršnjak i nastavlja:

– Taj dan je bio pravi haos u zgradi, a o tome se i dan-danas priča. Ona se popela na prozor i počela da viče kako će da skoči i da se ubije. Ubrzo je došla policija, a nastavnici su jedva uspeli da je zaustave u toj nameri. Odustala je tek kada joj je obećano da će dobiti željenu ocenu. Kada je sišla sa prozora, pravila se da je sve u redu, dok su se svi ostali tresli – tvrdi mladić.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak imao je problem sa Kulićkinim ocem Sinišom:

– Svi su imali problem sa njom. Jednom me je udarila, a ja sam joj vratio. Njen otac je zatim došao u školsko dvorište i toliko me jako stegao za ruku da mi je poplavela. Pretio mi je, pa sam iz straha morao da se požalim prijateljima, posle čega me je ostavio na miru – završava Kulićkin školski drug.

Čitaj još  Parovi: Gastoz šokirao novim priznanjem!

Miljana Kulić je u razgovoru s Jelenom Golubović priznala da je proganjala poznate pevače koje je optuživala za silovanje i da to smatra poremećajem.

– Znaš, ja jurim pevače i poznate ličnosti. Znam da to nije u redu i da će me pitati starost gde mi je bila mladost, ali to je neka vrsta opsesivno-kompulsivnog poremećaja. Kao kad neko stalno vrti kosu prstima. Volim da budem u društvu poznatih – rekla je Miljana.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

Facebook komentari

4 comments

Leave a Reply