Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Učesnica otkrila odakle joj 100.000 evra za auto (VIDEO)

“Ja sam sve stekla sama! Upornim radom i velikim trudom. Vozim automobil od 100.000 evra, imam svoj stan, lokal… Gazdarica sam u 31. godini, držim kafić na Smederevskom putu… i ne planiram da tu stanem”, rekla je učesnica rijalitija.

Una Grujić otkrila je u “Maldivima” kako je uspela sebi da obezbedi stan, kola od 100.000 evra i kafić.

– Ja sam sve stekla sama! Upornim radom i velikim trudom. Vozim automobil od 100.000 evra, imam svoj stan, lokal… Gazdarica sam u 31. godini, držim kafić na Smederevskom putu… i ne planiram da tu stanem. Prohtevi mi rastu, kao i apetiti, tako da, ko zna šta ću još ostvariti u životu. Sve što radim radim zbog moje devetogodišnje ćerke i sve što sam stekla, stekla sam svojim rukama – držala je Una monolog tokom nominacija u ovom šou programu.

Voditeljka je zamolila da joj objasni kako se to, u zemlji Srbiji, može da zaradi toliki novac sa tako malo godina koliko Una ima, i upitala je za koji je to vremenski period uspela da “uštedi” tolike pare.

– Može, ako ste vredni, ako ste uporni – nastavljala je plesačica kao pesmicu da ponavlja reči, unapred osmišljenje.

– Pa evo, i ja sam vredna, puno radim, pa nemam ništa od nabrojanog – uzvratila je voditeljka i razgovor pretvorila u pomalo lični, privatni.

Čitaj još  Vanja Mijatović: Nisam ukrala pesmu, pošteno sam je platila! (VIDEO)

– Pa jesam ja kriva što ti nisi stekla? Jel sam ja kriva što sam uspela i ostvarila svoje snove i što to činim i dalje? Ja se bavim igranjem u martini čaši. To je performans koji sam sama osmislila i nemam konkurenciju. Uložila sam u čašu 4000 evra, ali kostime pripremam sama kao i koreografiju, tako da dodatnih ulaganja nemam, a i uloženo sam odavno povratila. Moji nastupi su skupi. Kada nastupam preko, uzmem i do 2000 evra po nastupu, a to su dva pojavljivanja po 15 minuta – tvrdi Una.

Pogledajte snimak Uninog plesa:

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK