Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Učesnica izbačena posle samo jednog dana!

Klaberka nije izdržala ni 24 sata u rijalitiju jer je izbačena zbog nasilja nad ukućankom.

Jelena Milovanović poznatija kao Kobra preksinoć je ušla u rijaliti “Hotel Maldivi” ali je već sinoć diskvalifikovana.
U Maldive je ušla veoma burno ali je na isti takav način i izašla.

Naime, ona se posvađala sa svima redom, pokazala zašto je zovu Kobra ali i nasrnula na Anabelu Šćekić Tigricu. Produkcija je reagovala i udaljila je iz daljeg takmičenja.

Podsećamo, Jelena Milovanović je popularna klaberka iz Resnika. Druži se sa opasnim momcima, a glasno je svima rekla da su se uplašili od nje. Koliko je zabavna nije stigla da pokaže, jer je zbog svoje eksplozivne prirode izbačena.

Produkcija Hepi televizije, zarad bolje atmosfere, pozvala je na žurku u rijaliti “Hotel Maldivi” Jelenu Milovanović, beogradsku kalberku, sa još nekoliko devojaka i momaka, dok je za dobru pesmu bile zadužene Mira Škorić i Ivana Šašić.

Kako je vreme odmicalo, Jelena se sve više ukalapala u ambijent, igrala je sa Zmajem, ali i ostalima, a posle ponoći, mnogo špricera i dobrog raspoloženja, prihvatila je da ostane u serijalu, kao ravnopravan takmičar za glavnu nagradu od 70.000 evra.

Ubrzo je ušla u konflikt sa devojkama u rijalitiju, Irenu Radosavljević Mrvicu nazvala iskompleksiranim patuljkom, a Brenodnu rekla da će biti njena meta do kraja njenog boravka u serijalu. Ustala je protiv svih, jer su se loše ophodili prema Maji, juče pristigloj takmičarki i kinjili je do suza.

Čitaj još  Snajke: Učesnica otkrila aferu sa poznatim pevačem (VIDEO)

– Koji ste vi kurac da se tako ponašate? Iskompleksirani patuljci – povikala je bez pardona a onda dodala:

– Šta ste se usrali? Gde ste pičke, stigla je Kobra!

Na njene prozivke su manje više svi reagovali, ali ipak, zbog agresivnog ponašanja nećemo biti u prilici da bolje upoznamo problematičnu devojku.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply