Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Ružičina sestra zaljubljena u folk pevača!

“Zaljubljena sam u njega, super peva i lep je. Fizički me privlači. Kad bi hteo da bude sa mnom, odmah bih pristala”, kaže Veljkovićeva.

Tamara, sestra Ružice Veljković, jedna je od učesnica novog rijalitija televizije Hepi „Maldivi“.

Prodavačica, koja ima svega 20 godina već duže vreme je zaljubljena u Adila Maksutovića, u čijem spotu je učestvovala. Njeni prijatelji kažu da stalno priča kako bi volela s njim da ima seks.

– Tamari se Adil baš dugo sviđa. Nije zaljubljena u njegov izgled koliko u njegovo pevanje. Jurila ga je po nastupima, slala mu ruže, a jednom mu je poslala i šampanjac. Sve nas je terala da idemo tamo gde on peva. Čekala ga je posle nastupa da bi pričala s njim i izjavljivala mu ljubav, a on je uvek sa osmehom odbijao njeno udvaranje – priča jedna od Tamarinih najboljih drugarica i dodaje da bi ona bila spremna na seks s njim, i to pred kamerama rijalitija.

– Kad bi Adil ušao u „Maldive“, što se nje tiče, pao bi seks. Samo što bi ona, za razliku od sestre, to radila s prekrivačem.

Mlada Tamara je potvrdila naša saznanja.

– Tačno je da sam zaljubljena u Adila. On mi je presladak. Super peva i lep je. Fizički me privlači. Kad bi hteo da bude sa mnom, odmah bih pristala. Statirala sam u njegovom spotu samo da bih bila blizu njega. U kontaktu smo preko našeg zajedničkog prijatelja. Ne smeta mi ni to što se svašta o njemu piše po novinama u vezi s njegovom nevenčanom ženom Anom Ramadanovski – iskrena je Tamara Veljković.

Čitaj još  Parovi: Pogodite ko ponovo ulazi u Parove!

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir Stars