Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Počeo novi rijaliti sa starim učesnicima!

“Ne volim da budem u centru pažnje. U “Parovima” nisam imala taktiku i zato su me svi pljuvali. Sada sam spremna da se borim i branim”, rekla je jedna od ukućanki.

Počeo je novi rijaliti “Maldivi” u kojem će većina učesnika biti iz “Parova”. Šou će se snimati iza zgrade redakcije “Happy” televizije, gde imaju bazen u ulici Aleksandra Dubčeka u Zemunu. Ušlo je 14 takmičara od kojih samo četvoro nije učestvovalo u “Parovima”.

– Od Maldiva očekujem dobro zezanje. Ne volim sunce, ali jedva čekam da ukućanima pravim koktele – rekla je Matora koja je prva ušla u kuću.

Ona je otkrila da njeni roditelji nisu bili za to da ona uđe u još jedan rijaliti.

– Očekujte od mene sve plus, plus, plus… Moj najveći talenat je spontanost. Moje ambicije su da izađem kao pobednik, kao i u prošlom rijalitiju – naglasio je pobednik “Parova”.

Nenad je otkrio da je sinoć hteo da se vidi sa bivšom devojkom Marijom, ali da do toga nije došlo.

– Hteo sam da je zagrlim sinoć, prolazio sam pored njene zgrade, ali bila mi je nedostupna. Izvinjavam joj se zbog sve što sam pričao u “Parovima” za nju i za suze, stvarno je bilo malo retardirano. Šaljem joj puno poljubaca ovim putem.

– Očekujem više slave, posla, više svega… Od ovog šoua očekujem bolji život – istakao je Toma Panters.

– Ne volim da budem u centru pažnje. U “Parovima” nisam imala taktiku i zato su me svi pljuvali. Sada sam spremna da se borim i branim. Očekujem više popularnosti od ovog šoua – rekla je Ejmi Aminata, koja je četvrta ukućanka.

– Uvek uspem u ostvarivanju ciljeva. Moja porodica me podržava. Volim žurke. Glavni motiv mi je bio marketing u prethodnom rijalitiju, da se promovišem. Sada ću biti mirnija osoba. Očekujem sada da će biti interesantno i mnogo lakše nego u “Parovima” – naglasila je Ružica.

– Ne znam šta ću da radim ako tamo bude istetoviranih frajera poput Filipa – dodala je Veljkovićeva koja je kasnije rekla i da se šalila.

– U svačemu sam dobar, a što se tiče u krevetu sa devojkama tu sam najbolji na Balkanu, bolji sam i od Gastoza. Očekujem pobedu – rekao je Zmaj ono što je ponavljao i u “Parovima”.

– Malo sam se ugojila u “Parovima”. Proglasili su me najglupljom devojkom, ali ja sam to demantovala. Ovde sam da se igram. Nisam spremna na sve zobg popularnosti. Rekli su mi da sam ista budala i da se nisam ništa promenila – naglasila je Tijana koja je danas bila na pumpanju usana.

Nakon ulaska Tijane Ajfon prikazano je veselo putovanje kombijem u kojem su učesnici pevali.

– Trenutno se bavim javnim životom. Talentovana sam u sportu. Nisam ljubomorna na druge ljude, ali oni jesu na mene, ne znam zašto. Moja ambicija je da ostanem u javnom životu. Zbog popularnosti u “Parovima” sam žrtvovala sve – rekla je Mimi Oro, osma ukućanka, koja je dodala da nema dečka, a da će joj onaj sa kojim je nedavno uslikana možda biti budući.

– Moj najveći talenat je muzika, Ne volim da budem u centru pažnje. Moje ambicije su do sada uglavnom ostvarene. Ružno je davati sam sebi komplimente. Nisam imao taktiku u “Parovima”. Ovde očekujem da se dobro osunčam, okupam i da se lepo provedem – rekao je Igor koji očekuje da potamni kao Ejmi.

tijana na pumpanju

– Dolazim iz Leskovca, radim u obezbeđenju. Ne umem da pevam. Porodica me je podržala za ulazak u ovaj šou. Ja predstavljam ulicu, sama sebe izdržavam od 16. godine – rekla je prva nepoznata ukućanka Nađa Nikolić, koja je dodala da nema momka i naglasila da posle nje ulazi neko ko joj se sviđa.

Čitaj još  Parovi: Zorica i Gastoz u novom haosu (VIDEO)

– Teško da će se ovde nešto desiti. Ovde sam došla da se zezam, ne da pravim cirkus – istakla je Nađa.

– Ja sam PR, nemam mane, najbolji sam. Volim da budem u centru pažnje. Motiv mi je da se isprobam u tom svetu, želim nešto novo da vidim. Od učešća očekujem totalnu ludnicu – rekao je Stefan Mitrović, koji je dodao da mu je u “Parovima” favorit bio Gastoz.

– Često osećam ljubomoru kod drugih ljudi. Volim da sam u centru pažnje, volela bih da pobedim. Sebe smatram lepom, a pametnom ne. Glavni motiv mi je da pokažem kakva sam. Očekujem popularnost, da će ljudi promeniti mišljenje o meni – kaže Miljana Kulić iz Niša, koja ima 21 godinu.

– Bavim se modelingom i dolazim sa Vračara, ’95 sam godište. Volim da budem u centru pažnje. Moje ambicije su da završim školu. Učešćem očekujem zabavu i puno smeha – rekla je Tamara, rođena sestra Ružice Veljković, koja je dodala da ima dečka od pre nedelju dana.

Tamara je otkrila da zna Gastoza od ranije.

Nakon ćaskanja sa Tamarom voditeljka Bojana je rekla da ima iznenađenje – još jednog učesnika.

– Prvo mesto! U mom slučaju srebro sija kao zlato – povikala je Jelena Golubović kada je ušla u šou.

Ona je isto obučena kao sinoć. Golubovićeva je odmah počela sa prozivkama i rekla da ostali učesnici nemaju mozak i dodala da je ona kraljica i da je ona zaslužila prvo mesto u “Parovima”.

Nakon pozdravljanja sa Jelenom, učesnici su ćaskali pored bazena i ispijali pića za šankom. Zatim su krenuli u obilazak kuće i svi su oduševljeni.

Tijana Ajfon je saznala da će spavati sa Gastozom i na to je rekla da se smorila.

Nađa je rekla da ne želi da spava sa Zmajem jer se boji da će nasrnuti na nju.

Miljana je istakla da za Zmaja misli da nije u najboljem psihičkom stanju. Ona je otkrila i da nema dečka.

Ružičina sestra je rekla da neće imati seks u rijalitiju, kao Ružica i otkrila je da joj je šljivu na vratu napravio dečko.

Ružica je već oplela po novoj ukućanki Nađi i rekla da misli da je nepristojna.

– Prvi put imam taktiku. Muvaću Tamaru, Ružičinu sestru, na sladak način, samo da bih iznervirao Ružicu – priznao je Gastoz.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo