Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Najomraženija učesnica napustila rijaliti!

U dogovoru sa roditeljima, za sada je odlučeno da ova učesnica serijala boravi malo van rijalitija i zatvorenog prostora.

Miljana Kulić iz Niša napistila je rijaliti Maldivi jer se nije snašla u zatvorenom prostoru. Produkcija Hepi televizije oprezno prati sve učesnike i ne želi nikog da ugrozi. Onog trenutka kad se proceni da se neki učesnik ne uklapa u sliku serijala, produkcija ima pravo da udalji učesnika.

U dogovoru sa roditeljima Miljane Kulić za sada je odlučeno da ova učesnica serijala boravi malo van rijalitija i zatvorenog prostora.

Produkcija je odlučila da na njeno mesto uvede Unu Grujuć, seksi takmičarku koja će pomutiti pamet muškom delu populacije.

Miljana Kulić koja je i sama u nekoliko navrata izjavljivala da je veoma problematična, a večeras je napustila i za nju je igra završena, a da li će se vratiti još se ne zna.

Una Grujić, seksi Plejboj zečica, koja je ušla umesto mlade Nišlijke već na samom početku je stavila do znanja da sa njom nema šale, a sigurni smo da muškarcima nikako neće biti lako.

Čitaj još  Pogledajte šta je Ljuba šapnula ćerki pre izlaska (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK